50 dkg liszt, diónyi házi zsírral elmorzsolni. 4,5 dl sós ecetes langyos vízzel kidolgozni aztán pihentetés után kinyújtani,tölteni ,feltekerni):)a víz aránya nem mindig ennyi lényeg hogy se túl kemény se túl lágy tésztát kapjál és hagyni pihentetni kb.20 perc letakarva és olvasztott zsírral megkenni :)
A gyümölcsöket megtisztítjuk, megmossuk, földaraboljuk kockázzuk. Kb 3l vízben föltesszük a fűszerekkel együtt főzni. A Citromkarikákat is beletesszük, a citrom levét is belefac...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA tojásokat keményre főzöm, megpucolom, kettévágom. A sárgáját kiveszem villával összetöröm, majd a tejföllel(2 kanál), meg a mustárral simára keverem. Hozzáadom a májkrémet, só...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű