menu

Családireceptkönyv.hu

Házi rétes


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


50 dkg liszt, diónyi házi zsírral elmorzsolni. 4,5 dl sós ecetes langyos vízzel kidolgozni aztán pihentetés után kinyújtani,tölteni ,feltekerni):)a víz aránya nem mindig ennyi lényeg hogy se túl kemény se túl lágy tésztát kapjál és hagyni pihentetni kb.20 perc letakarva és olvasztott zsírral megkenni :)

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Almaleves
Almaleves

1,5 liter vízbe csipetnyi sót, 10 dkg cukrot, 2-3 szem szegfűszeget, citrom levét, és egy csipet fahéjat teszünk, majd összeforraljuk. 5 perc forralás után átszűrjük, majd a megt...

Elkészítési idő: 1
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kovászos uborka leves Anna Kiss receptje.
Kovászos uborka leves Anna Kiss receptje.

4 darab nyers uborkát és 10 darab kovászost apró kockára vágtam. Összeapritottam egy csokornyi petrezselymet, 1 gerezd fokhagymát. Beletettem turmixba és 2 evőkanál tejföllel , va...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: eva szucs
címlapAlmás pite ropogós tetővel  Írd be a keresett
címlapAlmás pite ropogós tetővel Írd be a keresett

elkészítés A tésztához az összes hozzávalót egy tálba tesszük, és gyorsan egyneművé gyúrjuk. Akkorára nyújtjuk, hogy picit túlérjen a formán (lisztezzünk alá, könnyebb lesz ny...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar A tökéletes piskóta
A tökéletes piskóta

Az elkészítéshez szükség van egy robotgépre, szerencsés esetben ez egy tálas mixer, de ha csak kézzel tartós van, az is jó lesz; fontos, hogy az alapanyagok legyenek kimérve, kis t...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk