Kókuszos puszedli:: 30 dkg liszt, 10 dkg darált dió, 10 dkg kókuszreszelék, 10 dkg cukor, 1 cs. vaníliás cukor, 25 dkg vaj, {ráma }
A hozzávalókat jól összedolgozzuk, A tésztából diónyi gombócokat formálunk, és egy sütőpapíros lemezhez nyomjuk egy picit, hogy az alja sima legyen. Előmelegített sütőben {180 fokon } 20 percig sütjük. Mikor kihűlt félig felvert 1 tojásfehérjével lekenjük a tetejét és kókuszreszelékbe forgatjuk. Ha megszáradt a teteje jól zárható dobozba tároljuk fogyasztásig, és így tároljuk míg el nem fogy. Egy tálcányi egy adag. Én egyszerre 3 adagot készítek mert fogy rendesen, gyors, olcsó, kiadós, és ha váratlan vendég jön, kávé, tea mellé kínálhatjuk vele.
Tészta: A zablisztet összekeverjük a tojások sárgájával, eritrit felével, sütőporral és kevés vízzel hígítjuk. Tojások fehérjéjét csipet sóval kemény habbá verjük, majd hozzákeverj...
Elkészítési idő:A hozzávalókat összegyúrom, golyókat formálok belőle és kókuszreszelékben megforgatom.
Elkészítési idő: 30 percEgy edényben melegítsd fel a tejszínt és a vajat. Nem kell teljesen felforralni, addig melegítsd, amíg az edény szélén apró buborékok jelennek meg. Öntsd a forró vajas tejszínt a...
Elkészítési idő: 3 óra