menu

Családireceptkönyv.hu

Libamáj saláta ágyon


Írta:

Elk. idő: kb 30 perc
Adag: 2 főre
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Libamáj, saláta, balzsamecet, olívaolaj, méz, só, bors

Elkészítés:


Először csinálunk egy szószt melyben megfürdetjük a libamájszeleteket.
2 rész olívaolaj, 1 rész balzsamecet, só, bors ezt összekeverjük és beleforgatjuk a libamájszeleteket és egy kicsit hagyjuk benne fürdeni.
Majd forró serpenyőbe megpirítjuk az egyik felét 3 perc alatt.Majd teszünk hozzá 1 rész mézet és a másik oldalát is megsütjük kb 1 perc. A tányérra teszünk salátát és a májat rátesszük és meglocsoljuk a szafttal melyben sütöttük a májat. Forró pirítós kenyérkékkel tálaljuk.

Trükkök, tippek, praktikák:


A mézet csak a végén szabad hozzáadni mert leég és keserű lesz.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Viktória
Amerikai(kfc) káposztasaláta
Amerikai(kfc) káposztasaláta

A káposztát legyaluljuk, a répát durvára reszeljük. A hagymát nagyon vékony félkörökre vágjuk. Besózzuk és ráfacsarjuk a citrom levét, így a hagyma elveszti csípőssége jó részét. A...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ilka
Édesburgonyás  rukkolasaláta - TCM
Édesburgonyás rukkolasaláta - TCM

Az édesburgonyát meghámozzuk, falatnyi kockákra vágjuk. Egy sütőpapírral bélelt tepsin egy rétegben elrendezzük, kevés olívaolajjal meglocsoljuk, megborsozzuk, sózzuk. Előmelegít...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Zöldséges sültcsirke saláta
Zöldséges sültcsirke saláta

A csirkemellfilét csíkozd vagy kockázd fel, és rakd felforrósított olajba. Ízesítsd sóval, borssal, zúzott fokhagymával, és pirítsd meg. A megmaradt zsiradékon párold puhára a megp...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Majonézes mindenes
Majonézes mindenes

A zöldségeket megtisztítjuk és egy edénybe tesszük, a hússal együtt. Fűszerezzük, felöntjük annyi vízzel ami ellepi és fedő alatt puhára főzzük. Amikor elkészült leszűrjük és kiseb...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk