1 kg darált hús
3 db bab, kukorica, paradicsom konzerv
2 db bab konzerv
Chili
Pirospaprika
Oregano
2 fej hagyma
Bazsalikom
Kömény
Fokhagyma
1. A zöldségeket megmossuk, megtisztítjuk. A padlizsánokat hámozatlanul, hosszában kettévágjuk, mélyen bekockázzuk, 1/2 órára erősen besózzuk, műanyag szűrőtálba állítjuk, hogy kes...
Elkészítési idő: 1 ó 30 perc Nehézség: KözepesA brokkolirózsákat félig megpároljuk vagy vízben megfőzzük, majd aprítógépben teljesen apróra vágjuk. Egy tálba öntjük, majd hozzáadjuk a zabpehelylisztet, a tojásokat, a nagy lyu...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy nagy lábasban felhevítjük az olívaolajat, rádobjuk a félkarikákra vágott vöröshagymát, majd a felkockázott fokhagymát és kis lángon kevergetve üvegesre pároljuk. Mikor kész, me...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA babot előző este beáztatjuk. Egy nagy edényben, amit sütőbe is lehet tenni, olajat forrósítunk. Ebben 15-20 perc alatt lesütjük a császárszalonnát és a húsokat. Rádobjuk a fel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű