-60 dkg disznócomb ( vagy más zsirosabb hús
-80 dkg káposzta
-15 dkg rizs
-só
- bors,pirospaprika
-őrölt kömény
-zsiradék
Bármilyen húst használhatunk hozzá csak ne legyen túl száraz
-Egyenlő darabokra vágjuk
-A hagymát zsiradékon megpároljuk,pirospaprikával ,megszorjuk,felengedjük kevés vizzel ,belerakjuk a húst
-Sózzuk,borsozzuk ,őrölt köménymaggal fűszerezzük és fedő alatt félipuhára főzzük
Hozzákavarjuk a közben vékonyra vágott káposztát .majd annyi vizzel főzzük ,amennyi éppen csak ellepi
-Amikor a káposzta félig megpuhult ,belekavarjuk a megmosott rizst,és fedő alatt szükség szerint vizzel pótolva főzzük
Megjegyzés .....nem jó ha száraz ,anmnyi vizzel pótoljuk ,hogy elég leveses legyen
A folyadékokat beleöntjük egy nagy tálba, vagy a kenyérsütő üstjébe, majd hozzátesszük a többi alapanyagot és egy jól kidolgozott tésztát készítünk. Legalább egy órán át kelni hagy...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesFőzzük meg a brokkolit, delikátos vízben (nem teljesen puhára). Közben fűszerezzük a csirkemellet sóval, kevés borssal, majd a olajon, hirtelen süssük pirosra. Egy jénai tálba besa...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Könnyű.Olajon az apróra vágott hagymát pirítsd meg. Add hozzá a felkockázott zöldpaprikát, paradicsomot. Rakd rá az apróra vágott marhalábszárat, sózd, borsozd, fokhagymázd. Pirítsd olya...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát tisztítás után kis kockákra vágjuk a hússal együtt. A zsírt felforrósítjuk és rádobjuk a hagymát és megdinszteljük, majd rárakjuk a húst a csontokkal együtt. Tovább pirí...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű