1/2 kg savanyú káposzta
//// én 1 kg használtam //
-6 darab felsö csirkecomb
/// én több combbal készitettem ///
-1,5 dl sör /
// mivel több combot és káposztát használta ezért 3 dl sört öntöttem rá //
-só,frissen őrölt bors
-olaj a tál kikenésére
-én még a káposztába kevertem 1/2 csésze rizset is /// ez elhagyható aki nem szereti /
-jól megmossuk a combokat
-sóval és borssal befüszerezzük,igy hagyjuk állni
-egy jénait kiolajozunk az aljára fektetjük a jól kifacsart káposztát // én még bele kevertem 1/2 csésze rizset is /
-erre tesszük a combokat ,
-a húsra öntjük a sört /// s mivel én rizset is tettem 1/2 pohár vizet is aláöntöttem ///,majd alufóliával letakarjuk és előmelegitett sütőben 60 percig a sütőbe rakjuk
-a foliát eltávolitjuk és még piritjuk amig szép piros nem lesz
A darált húshoz add hozzá a fűszereket és a fokhagymát és a tojás sárgáját. A tojás fehérjét verd fel kemény habbá és tedd hozzá ezt is a darált húshoz, ezzel lazítjuk a töltelék á...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűJól megmossuk, majd felkarikázzuk a zöldségeket, a cukkinit fél cm vastagságúra,( én héjastól tettem bele), paprikát, paradicsomot, hagymát mindent karikára vágunk. A cukkinit egy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA közepes krumplikat, lehetőleg egyforma méretűeket megmossuk, kefével lesikáljuk. Ezután minden krumpliszemet bevagdosunk keresztben kb 3/4-ed részig 2-3 milliméter vastag szelete...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű