1/2 kg savanyú káposzta
//// én 1 kg használtam //
-6 darab felsö csirkecomb
/// én több combbal készitettem ///
-1,5 dl sör /
// mivel több combot és káposztát használta ezért 3 dl sört öntöttem rá //
-só,frissen őrölt bors
-olaj a tál kikenésére
-én még a káposztába kevertem 1/2 csésze rizset is /// ez elhagyható aki nem szereti /
-jól megmossuk a combokat
-sóval és borssal befüszerezzük,igy hagyjuk állni
-egy jénait kiolajozunk az aljára fektetjük a jól kifacsart káposztát // én még bele kevertem 1/2 csésze rizset is /
-erre tesszük a combokat ,
-a húsra öntjük a sört /// s mivel én rizset is tettem 1/2 pohár vizet is aláöntöttem ///,majd alufóliával letakarjuk és előmelegitett sütőben 60 percig a sütőbe rakjuk
-a foliát eltávolitjuk és még piritjuk amig szép piros nem lesz
A káposztát, ha túl savanyú, átmossuk, kinyomkodjuk, és 1 ek zsíron kevés vízzel, az őrölt köménnyel és babérlevéllel kb.20 perc alatt puhára pároljuk. 1 ek zsíron megdinszteljü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát sós vízben kifőzzük. Csak 3-4 percig főzzük, szóval legyen egy kicsit "ress", nem kell teljesen megfőnie. Miután leszűrtük, kevéske olajjal keverjük át, hogy ne tapadjon...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűdafsd
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűzöldséges csirkeragu elkészítéséhez egy fazékban felforrósítjuk az olajat. Megpirítjuk benne a megtisztított csirkecombokat, majd hozzáadjuk a megtisztított, felaprított hagymát,...
Elkészítési idő: 75 perc Nehézség: Közepes