menu

Családireceptkönyv.hu

Csokipuding őzgerincben


Írta:

Elk. idő: 25 perc
Adag: 6
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


-80 g csokipuding
- 6 dl tej
- 50 g cukor ( 5 dkg )
-1 db rumaroma
- 50 g margarin ( 5 dkg )
--200 g babapiskóta ( 20 dkg )
-10 dkg magozott meggy lehet kompot is

Elkészítés:


Először az őzgerinc formát kibélelünk sütőpapírral.
- A babapiskótákat eltörjük ketté. { kb. 100 g -ot }
A tejben sűrűre főzzük a pudingot, cukrot, rumaromát, margarint +a
magozott meggyet is belekeverjük. picit hagyjuk hűlni
--a forma aljára öntünk épp ,hogy befedje az alját, rárakosgatjuk a
piskóta darabokat összevissza, megint öntünk a pudingból annyit ,hogy a piskótát befedje
-. Így folytatjuk míg a pudingunk el nem fogy akkor a tetejét kirakjuk egész piskótával. Mehet a hűtőbe dermedni

Csokipuding őzgerincben

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Andrea
Diós-csokis amerikai süti
Diós-csokis amerikai süti

A margarint, a cukrot, a tojásokat összekeverjük, majd hozzáadjuk a lisztet és az élesztőt, és azzal is átdolgozzuk. Ezek utána a darabos csokit és diót is hozzáadjuk. Vizes kézze...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Pilóta keksz
Pilóta keksz

A lisztben elkeverjük a porcukrot, a sütőport és egy csipet sót. Belemorzsoljuk a vajat, és a tojássárgákkal, valamint a tejföllel könnyen gyúrható tésztát készítünk. Lehet, hogy k...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Galaktoboureko  (törökül:sütlü börek)
Galaktoboureko (törökül:sütlü börek)

A tojásokat 15 dkg porcukorral fehéredésig keverjük, majd folyamatos keverés mellett hozzáadjuk a búzadarát. A tejet a vaníliás cukorral és a citrom reszelt héjával felforraljuk, f...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Boci Szelet, kókuszos (Kinga receptje)
Boci Szelet, kókuszos (Kinga receptje)

A krémhez a tojások sárgáját elkevertem 2 dl tejjel. A többi tejet a cukorral felmelegítettem, majd hozzáöntöttem a sárgájás tejet és lassú tűzön tovább főztem. Folyamatosan keverg...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk