-6 db csirkecomb
1-közepes db cukkini
-kevés napraforgó olaj
-2 közepes db vöröshagyma
-2 gerezd fokhagyma
-1 közepes db paprika
-1 közepes db paradicsom
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
petrezselyemzöld
Combokról a bőrt lehúzzuk ( olajon kicsit megpirítjuk, hogy legyen színe.
- A vöröshagymát (kockákra vágva), a fokhagymát (fokhagymanyomóval "pépesítve") hozzáadjuk, sózzuk, borsozzuk, egy kevés vizet öntünk alá és fedő alatt kb 30-40 percet pároljuk.
-A paprikát összedaraboljuk és a raguhoz adjuk
Mikor a hús már kellően megpuhult, a felkockázott paradicsomot, cukkinit (hámozatlanúl), az apróra vágott petrezselymet hozzákeverjük, megvárjuk, hogy felforrjon, a gázt elzárjuk, és a fedő alatt tovább pároljuk. Túl sokáig nem szabad már főzni, mert a paradicsom és a cukkini szétesik.
1. Lábosba teszünk egy nagy kanál zsírt, s ha forró, hozzáteszünk egy fej karikára vágott hagymát. 2. 1-2 percig kavarjuk, hogy meg ne égjen, beleteszünk egy kávéskanál jó papr...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA húst megtisztítjuk, körben bedörzsöljük sóval és borssal. A bőrt óvatosan fellazítjuk, és alá töltjük a kis lyukú reszelőn lereszelt, sóval, szerecsendióval ízesített sajt 2/3 ré...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet vékonyra kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a reszelt szerecsendióval, majd lisztbe és a tojásba forgatjuk. A kétféle sajtot lereszeljük, és összekeverjük....
Elkészítési idő: 60-120 perc Nehézség: KönnyűA húst előkészítjük, megmossuk, bedörzsöljük fűszerekkel (sózni nem kell). Az egész csirke maradjon egyben. Egy nagyobb tepsit kibélelünk alufóliával vagy sütőpapírral, erre ráön...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű