-6 db csirkecomb
1-közepes db cukkini
-kevés napraforgó olaj
-2 közepes db vöröshagyma
-2 gerezd fokhagyma
-1 közepes db paprika
-1 közepes db paradicsom
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
petrezselyemzöld
Combokról a bőrt lehúzzuk ( olajon kicsit megpirítjuk, hogy legyen színe.
- A vöröshagymát (kockákra vágva), a fokhagymát (fokhagymanyomóval "pépesítve") hozzáadjuk, sózzuk, borsozzuk, egy kevés vizet öntünk alá és fedő alatt kb 30-40 percet pároljuk.
-A paprikát összedaraboljuk és a raguhoz adjuk
Mikor a hús már kellően megpuhult, a felkockázott paradicsomot, cukkinit (hámozatlanúl), az apróra vágott petrezselymet hozzákeverjük, megvárjuk, hogy felforrjon, a gázt elzárjuk, és a fedő alatt tovább pároljuk. Túl sokáig nem szabad már főzni, mert a paradicsom és a cukkini szétesik.
A tepsit kikenjük zsírral, zsemlemorzsával megszórjuk. A csirkeszeleteket beszórjuk fűszersóval, egymás mellé fektetjük a tepsiben. Megszórjuk a majorannával, esetleg őrölt rozmari...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA csirkemellet megmossuk, szárazra töröljük. A vastagabb részén nyílást vágunk a húsba, és bedugjuk a kolbászkarikákat. A csirkemellet bedörzsöljük az ételízesítővel, betekerjük a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkét megmossuk, megtisztítjuk és kockákra vágjuk. Ha friss spenóttal dolgozzunk, akkor szárát letépjük, megmossuk és darabokra vágjuk. 2.Tapadásmentes kerámia vagy teflon...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA csirkékre oldalt zsebet vágunk, majd sózzuk, borsozzuk és beszórjuk oregánóval és bazsalikommal mindkét oladalukat. A zsebbe helyezünk minden csirkemellnél két szelet mozza...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű