-6 db csirkecomb
1-közepes db cukkini
-kevés napraforgó olaj
-2 közepes db vöröshagyma
-2 gerezd fokhagyma
-1 közepes db paprika
-1 közepes db paradicsom
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
petrezselyemzöld
Combokról a bőrt lehúzzuk ( olajon kicsit megpirítjuk, hogy legyen színe.
- A vöröshagymát (kockákra vágva), a fokhagymát (fokhagymanyomóval "pépesítve") hozzáadjuk, sózzuk, borsozzuk, egy kevés vizet öntünk alá és fedő alatt kb 30-40 percet pároljuk.
-A paprikát összedaraboljuk és a raguhoz adjuk
Mikor a hús már kellően megpuhult, a felkockázott paradicsomot, cukkinit (hámozatlanúl), az apróra vágott petrezselymet hozzákeverjük, megvárjuk, hogy felforrjon, a gázt elzárjuk, és a fedő alatt tovább pároljuk. Túl sokáig nem szabad már főzni, mert a paradicsom és a cukkini szétesik.
Egy nagyobb lábost, félig töltve vízzel tegyünk fel melegedni erős lángon. A krumplikat hámozzuk meg és tegyük az enyhén sózott forrásban lévő vízbe, főzzük 5-7 percig. Közben a s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szárnyak végeit levágtam majd a szárnyat kettévágtam. A fűszerkeveréket az olajjal összekevertem és ráöntöttem a tisztított, darabolt szárnyra. Pácoltam két órát, majd sütőleme...
Elkészítési idő: 2-2,5 Nehézség: Könnyű1. A pulykamellet kisebb szeletekre vágjuk, nem túl vékonyra kiveregetjük, fűszerezzük, és kemény sajtot reszelünk rá. 2. Közbe-közbe piros paprikából vékony csíkokat rakunk rá...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézElőször hozzávalóit összekeverjük, beleforgatjuk a csirkemellet, kb. 2-3 órát érleljük. A máz alapanyagait összekeverjük. Egy tálba beletesszük a bunda hozzávalóit (liszt, ke...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű