--2 tasak főzhető vaníliás pudingpor
- 1/2 l tej+4-5 kanál cukor
- 1/2 kg eper
- 3-4 kanál cukor
--eper +tejszín hab a díszítésre
--az epret megmossuk ,daraboljuk
-az epret pürésítjük ,majd a cukorral egy lábasba felforraljuk
-a főzhető vanília puding egyik felét készítsük el a zacskón található utasítás szerint megadott 1/2 liter tejjel
-a másik feléhez keverjük hozzá a forró eperpürét
-poharakat vagy kelyheket alaposan öblítsd át tiszta vízzel.
és kezdjük rétegezni a pudingokat
-kezdjük a vaníliás pudinggal ,majd az epres és igy amig elfogy
-tálaláskor tejszínhabbal +eperszemekkel díszítjük
-hűtőben tároljuk a fogyasztásig
Mi történik itt ezen az oldalon. Vége ?????? mert ha igy van minden receptemet törölöm !!!!
1 éveA gesztenyéket beáztattam egy éjszakára vízbe. A domborúbb oldalát keresztbe kell metszeni egy éles késsel. A héját vágjuk át, de lehetőleg a belsejét ne. Sütőpapírral bélelt te...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Könnyű100g vajat mélyhűtőbe tettem. A tészta hozzávalóiból lágyabb, kézhez nem ragadó tésztát gyúrtam. Kelesztőtálba tettem és 1,5 órára hűtőbe raktam. Amikor a pihentetési idő letel...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesHozzávalókat összekeverjük majd állni hagyjuk amíg a dara megdagad. (Akár 4-5 órát is). Vizes kézzel gombócokat formálunk. Forrásban lévő vízben kifőzzük. Zsemlemorzsát pirítunk és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy keverőtálban a tojásokat a cukorral és a vaníliás cukorral kézi habverővel alaposan összekeverjük. Hozzácsurgatjuk az olvasztott vajat, és azzal is elkeverjük. Ezt követően me...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű