--1 padlizsán,
- olaj,
- só,
-fűszerek (én grill fűszerkeveréket használtam –
--A padlizsánt megmossuk( én megpucoltam ), majd szeletekre vágjuk. ---Besózzuk, majd hagyjuk egy darabig állni
--. Utána az olajba belekeverjük a fűszereket, és a padlizsán darabokat bepácoljuk.
-- Hagyjuk egy kicsit pácolódni, majd egy kis olajon kisütjük őket. Figyelem! ...Sok olajat képes magába szívni, ezért tényleg ügyeljünk rá, hogy ne tegyünk alá sokat!!!
-nagyon ízletes mindenféle salátával lehet fogyasztani
A
Rázzuk össze, és már használható.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát apróra felvágjuk vagy lereszeljük. A túrót eldolgozzuk a pirospaprikával (akkor elég a paprika, ha a krém narancssárga színűvé válik), sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA lencsét előző este átválogatjuk és beáztatjuk. Másnap leöntjük róla a vizet, majd bőséges, tiszta vízben feltesszük főni. A forrástól számított 5 perc múlva leöntjük róla a főző...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukkinis palacsinta elkészítése semmivel sem bonyolultabb, mint egy klasszik palacsintáé: a cukkinit nagy lyukú reszelőn lereszeljük, összekeverjük egy nagy csipet sóval, majd ha...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű