--1 padlizsán,
- olaj,
- só,
-fűszerek (én grill fűszerkeveréket használtam –
--A padlizsánt megmossuk( én megpucoltam ), majd szeletekre vágjuk. ---Besózzuk, majd hagyjuk egy darabig állni
--. Utána az olajba belekeverjük a fűszereket, és a padlizsán darabokat bepácoljuk.
-- Hagyjuk egy kicsit pácolódni, majd egy kis olajon kisütjük őket. Figyelem! ...Sok olajat képes magába szívni, ezért tényleg ügyeljünk rá, hogy ne tegyünk alá sokat!!!
-nagyon ízletes mindenféle salátával lehet fogyasztani
A
A hagymát apróra vágjuk, a felvágottat felcsíkozzuk, a sajtot lereszeljük. A tejfölt a tojással elkeverjük, a sajt felét beleforgatjuk, sózzuk, borsozzuk. Egy hőálló tálat kikenünk...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA húst ledaráljuk s az összes hozzávalóval jól átdolgozzuk, átgyúrjuk majd megtöltjük a sertés bélbe, egy éjszaka hagyjuk rudakon kilógni majd mehet a füstre. Vékony bélben 2-3 nap...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1.Az alap a krumplis tészta, amiből gombócot, nudlit szoktunk készíteni. A krumplit enyhén sós vízben, héjában megfőzzük. Majd leszűrjük, még melegen meghámozzuk, áttörjük, majd la...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű