--1 padlizsán,
- olaj,
- só,
-fűszerek (én grill fűszerkeveréket használtam –
--A padlizsánt megmossuk( én megpucoltam ), majd szeletekre vágjuk. ---Besózzuk, majd hagyjuk egy darabig állni
--. Utána az olajba belekeverjük a fűszereket, és a padlizsán darabokat bepácoljuk.
-- Hagyjuk egy kicsit pácolódni, majd egy kis olajon kisütjük őket. Figyelem! ...Sok olajat képes magába szívni, ezért tényleg ügyeljünk rá, hogy ne tegyünk alá sokat!!!
-nagyon ízletes mindenféle salátával lehet fogyasztani
A
A virágokat, szár nélkül, pormentes helyen szedjük!Nem mossuk meg!! A vízzel kb 20-25 percet főzzük. Leszűrjük, hozzáadjuk a cukrot, citromsavat, és állandó keverés közben sűrűr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fűszereket, fokhagymát egy kis tálkába tettem és pár csepp olívaolajjal elkevertem, hogy kenhető állagú legyen. A csirkemellfilét megmostam, lecsepegtettem, majd két részre vág...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tortillalapokat mikrohullámú sütőben vagy sütőben pár perc alatt megsütjük, majd hűlni hagyjuk. 2. Ha kihűlt, megkenjük a zöldfűszeres krémsajttal, ráterítjük a salátalevelek...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA kókuszreszeléket keverjük össze a sűrített tejjel, majd formázzuk meg és tegyük fagyasztóba amíg meg nem dermed (20-30 perc). Ha eléggé megkeményedett mártsuk meg olvasztott cso...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű