--1 padlizsán,
- olaj,
- só,
-fűszerek (én grill fűszerkeveréket használtam –
--A padlizsánt megmossuk( én megpucoltam ), majd szeletekre vágjuk. ---Besózzuk, majd hagyjuk egy darabig állni
--. Utána az olajba belekeverjük a fűszereket, és a padlizsán darabokat bepácoljuk.
-- Hagyjuk egy kicsit pácolódni, majd egy kis olajon kisütjük őket. Figyelem! ...Sok olajat képes magába szívni, ezért tényleg ügyeljünk rá, hogy ne tegyünk alá sokat!!!
-nagyon ízletes mindenféle salátával lehet fogyasztani
A
A vajon kissé megpergeljük a lisztet majd hozzáadjuk a tejfölt,a sajtot és a sót. 1-2 percig főzzük, míg besűrűsödik, majd krémesre kavarjuk és kihűtjük. Minden sonkaszelet egyik v...
Elkészítési idő:A cukkinit megmostam, felkarikáztam, sóztam, majd szezámmagos nyílgyökérlisztbe forgattam. Ezután 20 percig sütöttem 200 fokon, majd jó alaposan befújtam olajsprayvel és további 10...
Elkészítési idő:Az almákat megmosom, meghámozom és lereszelem, majd 2 evőkanál eritrittel addig főzöm, amíg elfő a leve, majd a végén hozzákeverem a pudingport és azzal is még azzal is megforralom...
Elkészítési idő: