-50dkg gesztenye massza
-12,5 dkg vaj
-25 dkg darált keksz,
- kicsi rum
KRÉM
-9 dl tej
-3 csomag vaniliás puding
-6 evő kanál cukor
-25 dkg vaj
-12 dkg por cukor
-4 dl tejszin
-18-20 baba piskóta
---A gesztenye +12,5 vaj +darált keksz +kevés rum összekeverjük és egy magasabb falú tálba lapítjuk
---A 3 pudingot megfőzzük a
- 9 dl tejben+ 6 kanál cukorral sűrűre főzzük
-hagyjuk hűlni...majd
-,a 25 dkg vajat
-a 12 dkg porcukorral elkeverjük és a kihűlt pudinghoz keverjük
--::.A pudingos krém felét a gesztenyés masszára kenjük erre jön a rumos kávéba megforgatott piskóták sorakoztatása ...
--erre jön a krém másik fele...végül a tejszinhabot felverjük és a krémre simitjuk ....tetejét kakaó porral meg szórjuk
- A cocomaszt, smeta fixet,xilitet - kemény krémmé mixereztem majd hozzá adtam az olvasztott csokit.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat kettéválasztjuk, a sárgáját habosra keverjük a cukorral és a vízzel, a fehérjét kemény habbá verjük, a lisztbe keverjük a sütőport és a kakaóport, a lisztet és a tojásh...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KözepesA zsírt elmorzsoljuk a sütőporral elkevert liszttel, hozzáadjuk a porcukrot, tejfölt, citrom levet, jól kigyúrjuk, vékonyra 3 mm elnyújtjuk, 4 cm átmérőjű szaggatóval kiszúrjuk. Mi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet alaposan összegyúrom a tojással, a sütőporral, a cukorral, a vaniliás cukorral és a tejföllel.Lisztezett deszkán 1-1,5 mm vékonyra nyújtom és körszaggatóval kiszúrom. A k...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Közepes