- 4 ek cukor
- 50 dkg liszt
- 20 dkg margarin
- 5 dl tej
- 4 db tojás
-1-csomag vaníliás cukor
-1 csomag sütőpor
-olaj (a sütéshez)
--Keverd a liszthez a sütőport.
-A tojás sárgáját és fehérjét válaszd szét,
-majd a sárgáját fehéredésig keverjük a cukorral ,
- a vajat, a vaníliás cukrot, és a tejet keverd a liszthez.
- A tojásfehérjét verd kemény habbá, és óvatosan keverd a masszába.
-1/2 órára a hűtőben pihentetjük
A gofrisütőt forrósítsd fel, kend meg vékonyan olajjal, és tölts a közepébe annyi tésztát, hogy, ha lecsukod, ne folyjon ki
-. A beletöltést célszerű merőkanállal csinálni.
-- Süsd néhány percig, óvatosan szedd ki, és már lehet is fogyasztani.
-Pudinggal ,lekvárral .Nutellával és tejszínhabbal tálaljuk
Fenchel waschen, obere Stängel (grüne längliche Stangen an der Oberseite) und unteren, harten Wurzelansatz abschneiden. Knollen jeweils halbieren, Hälften in ca. 1 cm dicke Scheibe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 200° C-ra előmelegítjük. A tésztát közvetlenül a hűtőből kivéve előkészítjük, a sütőpapírral együtt kitekerjük és a sütőlapra helyezzük. Kö...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: NehézCukorszirupot főzünk (szálpróba) kb 180°C-ig. A lazára vert tojásfehérjéhez öntjük folyamatos keverés mellett, majd kihülésig verjük.
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű