- 4 ek cukor
- 50 dkg liszt
- 20 dkg margarin
- 5 dl tej
- 4 db tojás
-1-csomag vaníliás cukor
-1 csomag sütőpor
-olaj (a sütéshez)
--Keverd a liszthez a sütőport.
-A tojás sárgáját és fehérjét válaszd szét,
-majd a sárgáját fehéredésig keverjük a cukorral ,
- a vajat, a vaníliás cukrot, és a tejet keverd a liszthez.
- A tojásfehérjét verd kemény habbá, és óvatosan keverd a masszába.
-1/2 órára a hűtőben pihentetjük
A gofrisütőt forrósítsd fel, kend meg vékonyan olajjal, és tölts a közepébe annyi tésztát, hogy, ha lecsukod, ne folyjon ki
-. A beletöltést célszerű merőkanállal csinálni.
-- Süsd néhány percig, óvatosan szedd ki, és már lehet is fogyasztani.
-Pudinggal ,lekvárral .Nutellával és tejszínhabbal tálaljuk
Átszitáljuk a porcukrot és felét egy tálba tesszük, mélyedést készítünk bele.A vízben elkeverjük a zselatint, majd felmelegítjük. Beletesszük a mézet és a margarint, majd mindhárma...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA búzadarát leforrázzuk a forró tejjel, majd gafyjuk kihűlni. Hozzáafjuk a margarint, háztartási kekszet, porcukrot és az aromát, majd jól összegyúrjuk. A masszából kis golyócsk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSzirup AntalVali módra: 2 marék nyers, friss útifüvet és 2-3 szál kakukkfüvet leforrázok annyi vízzel, hogy épp ellepje, majd hagyom kihűlni. ha kihűlt, pépesítem vagy összetur...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű