Családireceptkönyv.hu

Gofri - Dr. Oetker porból


Írta:

Elk. idő: 30
Adag: 4-6 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


-Dr Oetker Gofri por .1 tasakból 7-8 darab Gofrit lehet sütni
-2 egész tojás
-150 g joghurt
-1 kanál napraforgó olaj
-20 g olvasztott vaj a gofrisütő kenésére

Elkészítés:


Felverjük a tojásokat
-hozzáadjuk az olajat ,a joghurtot és a Gofri port
-jól elkeverjük
-Hűtőben pihentetjük 10 percig
- A pihentetést követően a gofrisütőt felmelegítjük, majd az olvasztott vajjal vékonyan kikenjük.
- Belekanalazunk egy adag tésztát, és szép barnára megsütjük. Folytatjuk a sütést, amíg tart a tésztából.
Az elkészült gofrit lekvárral, nutellával, porcukorral, olvasztott csokival kínáljuk.

Gofri - Dr. Oetker porból

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Sarolta
Túrós zserbó
Túrós zserbó

A töltelékhez kikevertem a margarint a cukorral, hozzáadtam a tojásokat, a citromhéjat és az áttört túrót. Egy 24 x 35 cm-es tepsit sütőpapírral kibéleltem. Összeállítottam a sár...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
Bonbon recept
Bonbon recept

A csokoládé felét felolvasztjuk, a másik felét hozzátesszük és addig keverjük, amíg el nem olvad. A gesztenyét a darált paleo keksszel összegyúrjuk, pici rummal ízesíthetjük. Kicsi...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Zsófia
Legjobb zabkeksz
Legjobb zabkeksz

Elkészítés: A vajat a cukorral habosra verem robotgéppel, majd a tojással is simára keverem. A száraz hozzávalókat apránként adom hozzá, nem szabad túlkeverni. A végén keverem el e...

Elkészítési idő: 30
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Judit
Mézes puszedli
Mézes puszedli

A lisztet, a porcukrot a szódabikarbónát, a tojást, vajat, fahéjat és a szegfűszeget egy tálba tesszük és hozzáöntjük a meglangyosított mézet. Jól összedolgozzuk és egy zárható műa...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk