2-3 szép egészséges padlizsán( vinetta )
- grill fűszerkeverék
- kevés olaj
megpucoljuk
-hosszában nagyjából 2 cm széles szeletekre vágjuk
. Nagyon fontos, hogy az elején sózzuk be a padlizsánt, és hagyjuk állni tíz. tizenöt percig.
- Ha ezt a lépés elmulasztjuk, akkor könnyen keserű maradhat az íze
. Amíg a padlizsán áll, keverjük össze a fűszerkeveréket négy evőkanál olajjal.
-Csepegtessük le a padlizsánt, törölgessük meg, majd kenjük meg alaposan a fűszeres olajjal.
-Ha már beszívták az olajat, mindkét oldalukat grillezzük meg a sütőn, nagyjából két-két percig.
-A legfinomagg ha szabadban grillezzük ...
A joghurtot elkeverjük az olajjal, vagy az olvasztott, de kihűtött vajjal. Hozzáadjuk a sót, a cukrot és beleszitáljuk a lisztet, majd az élesztőt. Meggyúrjuk a tésztát, letakarjuk...
Elkészítési idő: 60A főzővízhez A sonkát egy edénybe tesszük, felöntjük a ciderrel és annyi vízzel, ami pont ellepi. A főzővizet narancshéjjal, reszelt gyömbérrel és csillagánizzsal fűszerezzük, ho...
Elkészítési idő:A szalonnát kis zsíron megpirítom, majd hozzá adom a hagymát. Ha a hagyma megpárolódott, őrölt piros paprikával megszórom, majd hozzá adom a lecsót, a kolbászt, a füstlit, vala...
Elkészítési idő: 2 óra