2-3 szép egészséges padlizsán( vinetta )
- grill fűszerkeverék
- kevés olaj
megpucoljuk
-hosszában nagyjából 2 cm széles szeletekre vágjuk
. Nagyon fontos, hogy az elején sózzuk be a padlizsánt, és hagyjuk állni tíz. tizenöt percig.
- Ha ezt a lépés elmulasztjuk, akkor könnyen keserű maradhat az íze
. Amíg a padlizsán áll, keverjük össze a fűszerkeveréket négy evőkanál olajjal.
-Csepegtessük le a padlizsánt, törölgessük meg, majd kenjük meg alaposan a fűszeres olajjal.
-Ha már beszívták az olajat, mindkét oldalukat grillezzük meg a sütőn, nagyjából két-két percig.
-A legfinomagg ha szabadban grillezzük ...
1. Felhevített kókuszolajon pirítsd meg a kockára vágott hagymát és fokhagymát, majd add hozzá a csirkemellet, és a fűszereket. 2. Ha a csirkemell kissé megpirult, add hozzá a par...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA megtisztított és a nem túl vékonyra illetve kicsire felvágott zöldségekre rászórjuk a fűszereket, megöntözzük olívaolajjal és ebben a pácban hagyjuk legalább 1 órát. Sütőpapír...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA túrót beleteszed egy edénybe. Villával jól összenyomod, majd hozzá adod a tejfölt/kefírt (mivel te a vajat ellenzed). Eztán megszórod pici pirospaprikával. Kavarod tovább, szép,...
Elkészítési idő: max 1 óra Nehézség: Könnyű1 evőkanál vajat olvassz fel egy edényben, és pár percen keresztül futtasd meg benne a rizst. Ezután öntsd fel a tejjel és a tejszínnel, add hozzá a cukrot és a vaníliarúd kikap...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű