-tojás-
-hagymahéj
-pici só
-2 kanál ecet
-ételfesték..
-Hagymahéját összevagdossuk egy tálba
-fehér papírszeleteket is apróra vagdossuk
-összekeverjük a hagyma héjával
-tojásokat megnedvesítjük és ebbe a keverékbe forgatjuk ,harisnyába vagy gézbe tekerjük szorosan lekötjük
-lábasba helyezzük a megmaradt hagyma héját ,rá helyezzük a tojásokat,
-felöntjük vízzel +1 kanál só + 2 kanál ecetet öntünk rá + 2 kanál étkezési festéket
-lassú tűzön főzzük 10 perci ...majd 20 percig a vízben pihentetjük
-eltávolítjuk a gézt a tojásokról majd pici növényi olajjal lekenjük
l mit Curry und Zitronensaft verrühren. Thymian untermischen. Hähnchenbrüste waagerecht halbieren. Fleisch 10 Min. mit dem Curryöl marinieren. Dann auf dem heißen Grill auf jeder...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHozzávalókat ledarálni, (ha van: húsdarálón) 3 literes üvegbe tenni, felönteni lobogó vízzel, letakarni és egy éjszakára dunsztba rakni. Reggeli előtt fél órával 70 gr-ot (nem egé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz igazán krémes májpástétom lelke egy kiváló mixer, ami jelen esetben egy Thermomix volt. Soha ezidáig ilyen krémes pástétomot nem sikerült mással előállítanom, ami azért is lénye...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMiből mennyit vegyünk? Húsból csont nélkül személyenként 15-20 dkg Csontos húsból személyenként 20-25 dkg Hús gulyásnak, vagdaltnak személyenként 10-15 dkg Halból személyenké...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű