-25 dkg tepertő,
-4 evőkanál normál mustár – ínyencek használhatnak csípős mustárt, ettől az egész még pikánsabb lesz
– 1 nagy evőkanál vaj,
- 1 fej vöröshagyma,
- csipetnyi só
- ízlés szerint bors.
A tepertőt, a vajat és a négybe vágott hagymát húsdarálón letekerjük.
- de ma már a robotgép gyorsabb megoldás.
- A péphez hozzáadjuk a mustárt, megsózzuk, borsozzuk, és alaposan összedolgozzuk.
- Frissen is fogyasztható, de ha 2 órán át pihentetjük, az ízek jobban összeérnek.
-Pirítóssal vagy friss kenyérrel, biztosan gyorsan elfogy.
A tejszínből nagyon kemény habot verünk. A joghurtot a turmixgép poharába öntjük, rászórjuk a cukrot, a vaníliás cukrot, a sót, valamint a reszelt citromhéjat, majd az egészet egy...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű200 g Schmand mit 7 El Milch verrühren, mit Salz und Pfeffer würzen. 120 g mittelalten Gouda raspeln. Die Hälfte von 800 g Sommer-Bolognese (siehe Rezept: Sommer-Bolognese) in ein...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat verjük fel, keverük jó habosra a tejszínnel, majd sózzuk és borsozzuk. A kenyérszeleteket áztassuk a tojásba, majd helyezzük egy kivajazott tepsibe, a megmaradt tejszín...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűElkevertem a száraz hozzávalókat,majd belemorzsoltam az élesztőt.Hozzáadtam a vizet és végül az olajat is.Kézzel összedolgoztam,de lehet géppel is,majd hagytam duplájára kelni,m...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű