--20 dkg fekete retek
-15 dkg juhtúró
-10 dkg vaj
-1/2 lila hagyma
-1 teáskanál mustár ,só
a fekete retket meghámozzuk,lereszeljük
-a juhtúrót a vajjal krémesre kavarjuk,hozzáadjuk a mustárt ,a lereszelt hagymát és retket
-jól kikavarjuk,majd izlés szerint sóval fűszerezzük
-friss vagy piritott kenyérrel kináljuk
3 tojás sárgához tettem 4 evőkanál cukrot, az elektromos habverővel alaposan elkevertem... a saját házi csokimat kicsit hagytam megolvadni... egy üvegtálat vízgőz fölé állítok.. eb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHa azt szeretnéd, hogy sok virága legyen Egy csepp jódot cseppents 1 liter vízbe és 50 ml-t önts belőle minden muskátlis cserépbe. Ne önts rá többet, mert az nem tesz jót. Havon...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megmosott avokádót félbevágom, a húsát kiskanállal, vagy karalábévájóval kivájom, majd villával összetöröm. A hagymát és a fokhagymát felaprítom, hozzáadom az avokádóhoz. Belete...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVágja szeletekre a mozzarellagolyót, majd vágja a csirkemelleket 2-re. Kenje el a Philadelphia ® -ot a csirkemell belsejében, tetejére helyezzen egy szelet mozzarellát, és tegye ho...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Könnyű