--20 dkg fekete retek
-15 dkg juhtúró
-10 dkg vaj
-1/2 lila hagyma
-1 teáskanál mustár ,só
a fekete retket meghámozzuk,lereszeljük
-a juhtúrót a vajjal krémesre kavarjuk,hozzáadjuk a mustárt ,a lereszelt hagymát és retket
-jól kikavarjuk,majd izlés szerint sóval fűszerezzük
-friss vagy piritott kenyérrel kináljuk
1. Egy közepes méretű, hőálló jénaiba vagy mázas kerámiaedénybe beletesszük a felkockázott kalácsot. Én a szeleteket csak négybe vágtam. 2. A sütőt bekapcsoljuk 180 fokra, alul-fe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA rántás a magyar konyha specialitása, különleges, magyaros ízt ad az ételnek. Rántást lisztből készítünk valamilyen zsiradékkal, levesek, főzelékek sűrítésére, ízesítésére....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű