-50 dkg liszt
-1 kg burgonya
-2 evőkanál olaj
-1 db tojás
-só
A krumplit megfőzzük, majd átnyomjuk. Amikor kihűlt hozzáadunk mindent. Egy vastag rudat formálunk belőle. Majd szeletekre vágjuk és kör alakúra nyújtjuk. Végül olajozott palacsintasütőben kisütjük.
A húst és a hagymát kétszer ledaráljuk, hogy kenhető legyen. A felvert tojásokból, a tejből, a lisztből és a húsmasszából palacsintatésztát keverünk. Annyi szódavizet adunk hozzá,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy edényben keverd össze az ételszínezéket a hideg vízzel és a ragasztóval Egy másik edényben keverd el a bóraxot és a forró vizet, addig amíg a bórax fel nem oldódik (2-3 másodp...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA meghámozott, kockára vágott burgonyát enyhén sós vízben puhára főzzük. Leszűrjük a levétől, egy tálban villával összetörjük és hűlni hagyjuk. Közben egy lábasban odatesszük forr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paradicsomokat forró vízbe dobjuk egy fél percre, hogy könnyen le tudjuk húzni a héját, majd nagyobb darabokra vágjuk. A paprikákat felszeleteljük. Egy nagyobb edénybe odatesszü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű