3 burgonya,
1 nagy doboz májpástétom (helyette: elkapart csirke- vagy sertésmáj)
1 cikk fokhagyma,
1 tojás,
őrölt bors,
zsemlemorzsa és olaj,
só
A burgonyát megreszelem, levét kinyomom, majd összekeverem a pástétommal, a tojással, a fokhagymával és megsózom, megborsozom. Annyi zsemlemorzsát öntök hozzá, hogy keménykés masszát kapjak. Jól eldolgozom, pogácsákká formálom, zsemlemorzsába forgatom és forró olajban kisütöm. Savanyúsággal tálalom.
Ez a mennyiség 4 db lángosra elég. Ha többet szeretne készíteni, akkor nyugodtan duplázza meg a hozzávalók mennyiségét. A túrót, 1 tojás sárgáját és a sütőport alaposan elkeverj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz epret megmossuk, megtisztítjuk, felkockázzuk, tálba tesszük, és megszórjuk cukorral. Lefedve hagyjuk 1 órán át. Hozzáadjuk a többi alapanyagot, és botmixerrel...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűEgy tálba öntöm a lisztet, hozzá adom a sót ízlés szerint, a sütőport, és összekeverem, majd hozzá adom lassan a vizet, mivel liszt függő a víz mennyiség hozzáadása, ezért óvatosan...
Elkészítési idő: 10-perc Nehézség: Könnyű