kukorica
Megtisztítjuk a kukoricát: a legkülső leveleket és a kukociaselymet eldobjuk, a többit megtartjuk.
A félretett levelek felével kibélelünk egy fazekat. Ráfektetjük a csöveket, ha nem fér el, félbetörjük.
A kukoricát lefogva feltöltjük annyi vízzel, hogy ellepje a csöveket. Erre tesszük rá a félretett levelek másik felét.
Felforraljuk, majd 10-15 perc alatt megfőzzük.
Hamburgerhús elkészítése: Azt hiszem, ennél sokkal egyszerűbb dolgot nem nagyon tudnék elképzelni a konyhában. A hagymát vágjuk apró kockákra (mintha pörkölthöz vágnánk). Az össze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA medvehagymát alaposan mossuk át, majd csepegtessük le. A napraforgómagot aprítsuk meg egy mixerben. A paradicsom kivételével tegyük a hozzávalókat az aprítóba, és pürésítsük le....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat folyamatos kavargatás mellett felfőzzük, majd levesszük a tűzről, de nem hagyjuk teljesen kihűlni. Amikor még langyos, belekeverünk 3 evőkanál olajat + pár csepp ece...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húsgombócok hozzávalóit egy tálban (a rizst nem kell megfőzni ) kézzel jól összegyúrjuk. Beletöltjük a paprikákba ( ne túl szorosan, hogy a fővő rizsnek legyen helye ), ami esetl...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű