1 nagy pohár tejföl (330-420g)
1 közepes fej vöröshagyma
15-20 dkg parizer
1 evőkanál vegeta
ízlés szerint oregánó.
Egyebek:
Kenyér (szikkadt)
reszelt sajt
kreatívan: karikákra vágott hegyes-erős paprika.
A hagymát és a parizert apró kockákra vágom, és a fűszerekkel együtt elkeverem a tejföllel. A kenyérszeletekről levágom a héjat, félbevágom, és rákenem a krémet. Ha csípősre akarom, rárakom a tetejére a paprika-karikákat, majd sütőpapírral bélelt tepsibe rakosgatom. Ezután rászórom a tetejére a sajtot, és 180 fokos, előmelegített sütőben megsütöm. Időt nem tudok pontosan, akkor jó, ha a sajt szép pirosra sült a tetején.
Egy adag krémből kb. két tepsire való jön ki, ehhez kell kiszámolni a kenyeret.
Na ulju izdinstajte isjeckano pilece meso 10-15min dok ne pocne da se rumeni. Izvadite meso i stavite ga na stranu. U istu posudu dodajte glavicu crvenog luka i praziluka i prodins...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet jól melegítsük fel, és forrázzuk le vele a kenyeret, majd hagyjuk kicsit állni (amíg előkészítjük a többit). A hagymát vágjuk apró kockára, és a vajon pároljuk meg, aztán t...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű- A palacsintatésztát kikeverjük,kis pihentetés után kisütjük - A tölteléket kikeverjük,a palacsintákat feltekerjük (mint a rántott palacsintánál) - 180 C-on alufólia alatt 25-30...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű