1 nagy pohár tejföl (330-420g)
1 közepes fej vöröshagyma
15-20 dkg parizer
1 evőkanál vegeta
ízlés szerint oregánó.
Egyebek:
Kenyér (szikkadt)
reszelt sajt
kreatívan: karikákra vágott hegyes-erős paprika.
A hagymát és a parizert apró kockákra vágom, és a fűszerekkel együtt elkeverem a tejföllel. A kenyérszeletekről levágom a héjat, félbevágom, és rákenem a krémet. Ha csípősre akarom, rárakom a tetejére a paprika-karikákat, majd sütőpapírral bélelt tepsibe rakosgatom. Ezután rászórom a tetejére a sajtot, és 180 fokos, előmelegített sütőben megsütöm. Időt nem tudok pontosan, akkor jó, ha a sajt szép pirosra sült a tetején.
Egy adag krémből kb. két tepsire való jön ki, ehhez kell kiszámolni a kenyeret.
A hagymát megpucolni, majd félbevágni és vékonyan felszeletelni. Egy serpenyőbe elkezdeni felmelegíteni a mézet, majd amikor már jó folyós, hozzáadni a cukrot és együtt karamell...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vöröshagymát pucoljuk meg, vágjuk félbe, és vékonyan szeleteljük fel. A paprikát és a paradicsomot ízlés szerint vágjuk fel. A császárszalonnát kockázzuk fel. A csirkemájat vágju...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűKarikázzuk fel a cukkinit, sózzuk meg, hagyjuk állni kb. 5 percig, majd öntsük le a levét. 2. Adjuk hozzá a tojást, az összezúzott fokhagymát, a reszelt sajtot, a lisztet és a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű