---500 g csiperkegomba (kb 10 -12 db közepes méretű)
--200 g juhtúró
--bors ízlés szerint
--A gomba tönkjét eltávolítjuk, lehúzzuk a héját és megtöltjük a sajttal
-kb 15-20 percig grillrácson , parázson vagy serpenyőben kevés olajban megsütjük.-
--Húsokhoz köretként vagy önmagában is kiváló!
-
A karajt egy cm-es szeletekre vágjuk, kicsit megütögetjük, nem kell vékonyra, csak hogy könnyebben átpuhuljon. Sózzuk, borsozzuk, állni hagyjuk. A szalonnát kis lángon kipirítjuk,...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA gombát először a felvert tojásokba, majd útifű maghéjat, lereszelt száraz fehérjekenyeret összekeverünk ízlés szerinti fűszerekkel (pl. só, bors, cayenne bors, pirospaprika, kaku...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: NehézElkészítés: A szárított gombát, fél órára egy 50-60 fokra melegített sütőben tovább szárítom (a sütő ajtaját résnyire nyitva hagyva), majd kávédarálóban finom porrá őrlöm. Kész....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vöröshagymát apróra vágjuk, és az olajon üvegesre fonnyasztjuk. Hozzáadjuk a megtisztított, apróra vágott gombát, sózzuk, borsozzuk, majd megpároljuk. Majd hozzáadjuk az apróra...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Könnyű