Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Juhtúróval töltött gomba egyszerűen


Írta:

Elk. idő: 30
Adag: 3
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


---500 g csiperkegomba (kb 10 -12 db közepes méretű)
--200 g juhtúró
--bors ízlés szerint

Elkészítés:


--A gomba tönkjét eltávolítjuk, lehúzzuk a héját és megtöltjük a sajttal
-kb 15-20 percig grillrácson , parázson vagy serpenyőben kevés olajban megsütjük.-
--Húsokhoz köretként vagy önmagában is kiváló!
-

Juhtúróval töltött gomba egyszerűen

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Gombás ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: István
Bakonyi sertés szelet
Bakonyi sertés szelet

A karajt egy cm-es szeletekre vágjuk, kicsit megütögetjük, nem kell vékonyra, csak hogy könnyebben átpuhuljon. Sózzuk, borsozzuk, állni hagyjuk. A szalonnát kis lángon kipirítjuk,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Krisztina
Rántott gomba
Rántott gomba

A gombát először a felvert tojásokba, majd útifű maghéjat, lereszelt száraz fehérjekenyeret összekeverünk ízlés szerinti fűszerekkel (pl. só, bors, cayenne bors, pirospaprika, kaku...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Veres
Erdei gomba-por
Erdei gomba-por

Elkészítés: A szárított gombát, fél órára egy 50-60 fokra melegített sütőben tovább szárítom (a sütő ajtaját résnyire nyitva hagyva), majd kávédarálóban finom porrá őrlöm. Kész....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Rita
Gombaszósz
Gombaszósz

A vöröshagymát apróra vágjuk, és az olajon üvegesre fonnyasztjuk. Hozzáadjuk a megtisztított, apróra vágott gombát, sózzuk, borsozzuk, majd megpároljuk. Majd hozzáadjuk az apróra...

Elkészítési idő: 50 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk