---500 g csiperkegomba (kb 10 -12 db közepes méretű)
--200 g juhtúró
--bors ízlés szerint
--A gomba tönkjét eltávolítjuk, lehúzzuk a héját és megtöltjük a sajttal
-kb 15-20 percig grillrácson , parázson vagy serpenyőben kevés olajban megsütjük.-
--Húsokhoz köretként vagy önmagában is kiváló!
-
lkészítése: 1. A hagymát apróra kockázzuk, majd a forró olajon megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a megpucolt, megmosott, felkockázott gombát, majd néhány percig pirítjuk őket, közben...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy serpenyőben felolvasztok egy kevés vajat,beleteszem a szeletekre vágott lila hagymát. Meg dinsztelem, amikor üveges beleteszem a kockára vágott sonkát.Ha megpirult a sonka bele...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Könnyű1. Kevés olajon üvegesre pároljuk az apróra vágott vöröshagymát, majd hozzákeverjük a felszeletelt gombát, pirospaprikával megszórjuk, megsózzuk, és 5 percig főzzük. 2. A tejfö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukkinit megmossuk és héjastul lereszeljük nagy lyukú reszelőn. Meghintjük sóval, összekeverjük és állni hagyjuk kb. 20 percig. --A megtisztított gombát szintén lereszelj...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: Könnyű