---500 g csiperkegomba (kb 10 -12 db közepes méretű)
--200 g juhtúró
--bors ízlés szerint
--A gomba tönkjét eltávolítjuk, lehúzzuk a héját és megtöltjük a sajttal
-kb 15-20 percig grillrácson , parázson vagy serpenyőben kevés olajban megsütjük.-
--Húsokhoz köretként vagy önmagában is kiváló!
-
Elkészítés: A húst ujjnyi vastag csíkokra vágjuk, megmossuk és lecsepegtetjük. A vöröshagymát lereszeljük, az olajon üvegesre pároljuk. Rátesszük a pirospaprikát, hozzáadjuk a hús...
Elkészítési idő: 1 - 30 perc Nehézség: KönnyűA hagymát a zsíron üvegesre párolom, megfuttatom rajta a piros paprikát, majd hozzá adom a gombát, és a többi fűszert. Felöntöm annyi vízzel, hogy kissé ellepje, majd készre főzöm....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűGombapor Saját termesztésű laska gombánkat daráltuk porrá. A gomba fogyasztása minden héten fontos lenne az egészségünk szempontjából. A laska az orosz természetgyógyásza...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A felszeletelt húst enyhén kiklopfoljuk, mindkét oldalát meghintjük sóval és frissen őrölt borssal, lisztbe forgatva forró zsiradékon mindkét oldalát pirosas színűre sütjük....
Elkészítési idő: 1 - 30 perc Nehézség: Könnyű