menu

Családireceptkönyv.hu

Juhtúróval töltött gomba egyszerűen


Írta:

Elk. idő: 30
Adag: 3
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


---500 g csiperkegomba (kb 10 -12 db közepes méretű)
--200 g juhtúró
--bors ízlés szerint

Elkészítés:


--A gomba tönkjét eltávolítjuk, lehúzzuk a héját és megtöltjük a sajttal
-kb 15-20 percig grillrácson , parázson vagy serpenyőben kevés olajban megsütjük.-
--Húsokhoz köretként vagy önmagában is kiváló!
-

Juhtúróval töltött gomba egyszerűen

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Gombás ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Imre
Tejfölös-gombás tokány
Tejfölös-gombás tokány

Elkészítés: A húst ujjnyi vastag csíkokra vágjuk, megmossuk és lecsepegtetjük. A vöröshagymát lereszeljük, az olajon üvegesre pároljuk. Rátesszük a pirospaprikát, hozzáadjuk a hús...

Elkészítési idő: 1 - 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: László
Egyszerű gomba paprikás
Egyszerű gomba paprikás

A hagymát a zsíron üvegesre párolom, megfuttatom rajta a piros paprikát, majd hozzá adom a gombát, és a többi fűszert. Felöntöm annyi vízzel, hogy kissé ellepje, majd készre főzöm....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres
GOMBA POR
GOMBA POR

Gombapor Saját termesztésű laska gombánkat daráltuk porrá. A gomba fogyasztása minden héten fontos lenne az egészségünk szempontjából. A laska az orosz természetgyógyásza...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Imre
Tejfölös-gombás szelet
Tejfölös-gombás szelet

1. A felszeletelt húst enyhén kiklopfoljuk, mindkét oldalát meghintjük sóval és frissen őrölt borssal, lisztbe forgatva forró zsiradékon mindkét oldalát pirosas színűre sütjük....

Elkészítési idő: 1 - 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk