1/2 kg perzselt sertésbőr,
4 darab perzselt sertésköröm,
1 kg friss sertés csülök,
1- fej fokhagyma,
só, szemes bors..
-1-2 babérlevél
* diszitéshez ízlés szerint zöldség,...elhagyható
---Miután a hús megfőtt, külön tálba tesszük, és kézzel kiszedjük a csontocskákat, a levet pedig leszűrjük. A tányérok vagy különböző formák aljára tehetünk díszítésképp felkarikázott zöldségeket, majd ráhelyezzük a kicsontozott húst, és rámerjük a levet.
-- Dermedés után tálalhatjuk citrommal, hagymával, megszórhatjuk a tetejét pirospaprikával, borssal, kinek-kinek ízlése szerint.
Tehetjük akár szokatlan alakú kuglófsütőbe, nagyobb pohárba,, őzgerincformába, amiből kifordítva igazi remekműként fogja a ház asszonyát és fantáziáját dicsérni!
Összekevered a hozzávalókat, majd a túrópizzához hasonlóan elősütöd 10-15 percig, utána rárakod a feltéteket és visszarakod sülni. Nagyon picit nyilván lehet érezni a tonhal ízét...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukkini és a többi hozzávaló mennyiségét attól függően növeljük, illetve csökkentjük, hogy mekkora adagot szeretnénk készíteni. A cukkinit megmossuk és vastagabb karikákra (kb.1...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát megmossuk és héjastól főni tesszük. Miután megfőtt, még melegen meghámozzuk, áttörjük, hűlni hagyjuk. Ha már meghűlt az áttört burgonyánk, összedolgozzuk a liszttel, zs...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet felforraljuk, hozzáadjuk a kukoricakását, a cukrot, a margarint, lassan kavargatjuk, míg össze nem sűrűsödik. Még forrón kiszaggatjuk, túrót, tejfölt teszünk a tetejére,...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű