1/2 kg perzselt sertésbőr,
4 darab perzselt sertésköröm,
1 kg friss sertés csülök,
1- fej fokhagyma,
só, szemes bors..
-1-2 babérlevél
* diszitéshez ízlés szerint zöldség,...elhagyható
---Miután a hús megfőtt, külön tálba tesszük, és kézzel kiszedjük a csontocskákat, a levet pedig leszűrjük. A tányérok vagy különböző formák aljára tehetünk díszítésképp felkarikázott zöldségeket, majd ráhelyezzük a kicsontozott húst, és rámerjük a levet.
-- Dermedés után tálalhatjuk citrommal, hagymával, megszórhatjuk a tetejét pirospaprikával, borssal, kinek-kinek ízlése szerint.
Tehetjük akár szokatlan alakú kuglófsütőbe, nagyobb pohárba,, őzgerincformába, amiből kifordítva igazi remekműként fogja a ház asszonyát és fantáziáját dicsérni!
Tízórai: gyümölcs (kivi, narancs, mandarin, alma) gyümölcs 4 db korpás keksszel citrusféle cukormentes gyümölcslé (pl. kivi) zöld tea/csalántea/mentatea/diófalevél reszelt,...
Elkészítési idő:Ami még nagyon fontos, hogy csak kiváló minőségű olajakat szabad felhasználni, a bolti keverékeknél sokkal jobb, ha mi magunk állítjuk össze a masszázsolajat. (Innen érdemes besze...
Elkészítési idő:A megpucolt fokhagymagerezd végéről a kis zöldes csúcsot vágjuk ki. Állítólag ez nehezíti, illetve akadályozza az emulzió képződését. A fokhagymát belerakjuk egy magas edénybe, cél...
Elkészítési idő:A burgonyát meghámozom, kockára vágom és enyhén sós vízben puhára főzöm, majd mikor elkészült leöntöm a főzővizet, rádobom a vajat, alaposan összetöröm és hagyom hűlni. Amikor k...
Elkészítési idő: 30 perc