Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Masszázsolaj-aromaterápiás,melegítő


Írta:

Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


Bázisolajként sárgabarackmag olajat használjatok.
Az összetétel 100 ml bázisolajhoz: 20 csepp narancsolaj és 10-10 csepp kardamon és fahéjolaj.

Télen használjuk melegítő és fényérzékenyítő volta miatt!!!!!!

Elkészítés:


Ami még nagyon fontos, hogy csak kiváló minőségű olajakat szabad felhasználni, a bolti keverékeknél sokkal jobb, ha mi magunk állítjuk össze a masszázsolajat.
(Innen érdemes beszerezni az olajokat : Panarom, Primavera, doTerra)

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar HAMIS HÁJAS
HAMIS HÁJAS

30 dkg liszt, 1 evőkanál 10%-os ecet, 2 közepes tojás sárgája, pici só, 1,5 dl langyos víz. Tésztát jól össze dolgozni. Nyújtani, az első 1/3-ad zsíros lisztet rá kell kenni....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Erős Pista... Vali módra!!!!
Erős Pista... Vali módra!!!!

Paprika, paradicsom egy aprítóba szétvágva, vagy ledarálva... hozzá a só... mehet üvegekbe... nem semmi tartósító a só az tartósít..

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Pékkifli
Pékkifli

Az élesztőt a tejben felfuttatom, hozzákeverem a vizet. A liszthez hozzákeverem cukrot, és az élesztős oldattal eldagasztom, közben az olajat is hozzáadom. Ha a tészta kész, 4 ci...

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Krumplis koronák! Hús és krumpli fenséges kombináció
Avatar Hargitai Judit Kedvelnék Avatar Szoleczki Zoltán Kedvelnék Avatar ZSUZSANNA Kedvelnék Avatar Ivett Kedvelnék
Krumplis koronák! Hús és krumpli fenséges kombináció

A burgonyát meghámozzuk és sós vízben megfőzzük. Egy serpenyőben megpirítjuk a hagymát egy olívaolaj csepegtetésében, majd hozzáadjuk az őrölt marhahúst sóval és borssal. Addig főz...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk