--1 kg nyers vékony kolbász
- 1 fej savanyú káposzta
- 1 nagy fej hagyma,
-1 evőkanál zsír
- 2 evőkanál paprikakrém
- 1 teáskanál köménymag jó az őrölt kömény is
-2 kanál fűszerpaprika
-tejföl
-a káposzta külső leveleit eltávolítjuk, félbe majd laskára vágjuk
-Az apróra vágott hagymát a zsíron üvegesre dinszteljük-,
--félrehúzzuk ,hozzáadjuk a paprikakrémet meg a fűszerpaprikát és összekavarjuk
-a káposztát a paprikás hagymához kavarjuk ,megszórjuk köménymaggal, gyakori kavarással 15-20 percig dinszteljük
-a vékony kolbászt összefonjuk ,a végeket fogpiszkálóval rögzítjük
-a káposztát egy tepsibe tesszük, ráfektetjük a kolbászt ,majd fedővel vagy fóliával lefedjük
-forró sütőben 20-25 percig sütjük ,a végén kifedjük és pirulni hagyjuk aki kéri ,és szereti .tejföllel tálaljuk
Összekeverjük, „széttapogatjuk „ 15 percig elősütjük, aztán rá a feltét, ismét 15 percig sütni, és kész. Én cukormentes csirkemellsonkát, paradicsomsűrítményt, natúr paradicsomot,...
Elkészítési idő:A pitához az alapanyagokat jól összegyurom utánna kb 1 órát pihentetjük,8 kis gömböt formázunk és megint pihentetjük,fél óra mulva 3-4 mm vatagra nyujtjuk öket, A sütöt 220 fokra m...
Elkészítési idő:Gyorsan kikeverjuk mint a palacsintat, es zsiron 2 db mini lapot sutunk belole
Elkészítési idő: