Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Kolbászfonat savanyúkáposzta-ágyon


Írta:

Elk. idő: 30
Adag: 4-6 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


--1 kg nyers vékony kolbász
- 1 fej savanyú káposzta
- 1 nagy fej hagyma,
-1 evőkanál zsír
- 2 evőkanál paprikakrém
- 1 teáskanál köménymag jó az őrölt kömény is
-2 kanál fűszerpaprika
-tejföl

Elkészítés:


-a káposzta külső leveleit eltávolítjuk, félbe majd laskára vágjuk
-Az apróra vágott hagymát a zsíron üvegesre dinszteljük-,
--félrehúzzuk ,hozzáadjuk a paprikakrémet meg a fűszerpaprikát és összekavarjuk
-a káposztát a paprikás hagymához kavarjuk ,megszórjuk köménymaggal, gyakori kavarással 15-20 percig dinszteljük
-a vékony kolbászt összefonjuk ,a végeket fogpiszkálóval rögzítjük
-a káposztát egy tepsibe tesszük, ráfektetjük a kolbászt ,majd fedővel vagy fóliával lefedjük
-forró sütőben 20-25 percig sütjük ,a végén kifedjük és pirulni hagyjuk aki kéri ,és szereti .tejföllel tálaljuk

Kolbászfonat savanyúkáposzta-ágyon

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Csirkés quesadilla guacamole-val
Csirkés quesadilla guacamole-val

A guacamole-hoz a puha avokádót félbevágom, és a húsát villával összenyomkodom. Sózom, borsozom majd hozzáteszem az összenyomott fokhagymát, az aprított hagymát és a hámozott, mago...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Hawaii pizza
Hawaii pizza

A vízben elvegyítjük az almaecetet és a sót, hozzáadjuk a lisztet, és jól összekeverjük. Lisztkeverékkel szórt munkalapon átgyúrjuk, gömbölyítjük, majd kézzel kb...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Éva
Olaszos sajtos sonkás burgonyalepény
Olaszos sajtos sonkás burgonyalepény

A krumplit puhára főzzük és pürésítjük. Hozzáadjuk a tojást, sót és borsot. Annyi lisztet tegyünk hozzá, hogy jól formázható legyen a massza, és ne ragadjon a kezünkre. A tésztát...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar A sertés részei
A sertés részei

A bontás után maradó kisebb húsrészeket lebőrözik, a bőrök egy része abálásra kerül és a hurka vagy a disznósajt alapanyaga lesz. A lebőrözött szalonnát felkockázva kisütik, a kise...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk