--1 kg nyers vékony kolbász
- 1 fej savanyú káposzta
- 1 nagy fej hagyma,
-1 evőkanál zsír
- 2 evőkanál paprikakrém
- 1 teáskanál köménymag jó az őrölt kömény is
-2 kanál fűszerpaprika
-tejföl
-a káposzta külső leveleit eltávolítjuk, félbe majd laskára vágjuk
-Az apróra vágott hagymát a zsíron üvegesre dinszteljük-,
--félrehúzzuk ,hozzáadjuk a paprikakrémet meg a fűszerpaprikát és összekavarjuk
-a káposztát a paprikás hagymához kavarjuk ,megszórjuk köménymaggal, gyakori kavarással 15-20 percig dinszteljük
-a vékony kolbászt összefonjuk ,a végeket fogpiszkálóval rögzítjük
-a káposztát egy tepsibe tesszük, ráfektetjük a kolbászt ,majd fedővel vagy fóliával lefedjük
-forró sütőben 20-25 percig sütjük ,a végén kifedjük és pirulni hagyjuk aki kéri ,és szereti .tejföllel tálaljuk
A paprikákat mossuk meg, tegyük száraz konyharuhára, és hagyjuk őket megszáradni. Csumázzuk ki az édes paprikát. A csípős paprikából nem kell kiszedni a magokat, mert az tovább...
Elkészítési idő:Az aludttejből túrót "főztem", a tejet felforraltam és megfőztem benne... Leszűrtem és felforrósított vajba teszem, egy tojást + 1 sárgáját felverek és a túróhoz adom. Beleteszem...
Elkészítési idő: 2,5 óraporcukor, erdei gyümölcs (fagyasztott is jó). Elkészíts: Egy tálban kavarjuk össze a lisztet, a sót, a szódabikarbónát és a cukrot, adjuk hozzá a joghurtot, a teje...
Elkészítési idő: