Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Majonéz főttojásból


Írta:

Elk. idő: 30
Adag: 4-6 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


-3 db főtt tojás
-1 evőkanál mustár
-só ízlés szerint
-bors ízlés szerint
-3/4 kanál citromlé
-30 ml napraforgó olaj
-75 ml víz

Elkészítés:


A tojásokat főzzük ,hűtjük, összevágjuk
-egy Botmixer mérőpoharába mindent belerakunk
-elkezdjük a botmixerrel összekeverni amíg nem lesz sima szép fényes a majonézünk
-a felhasználásnál ha még marad a hűtőben 3-4 napig fel lehet használni

Majonéz főttojásból

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Zöldséges samosa – indiai zöldséges táska
Zöldséges samosa – indiai zöldséges táska

Először készítsd el a samosa tésztát, aminek a receptjét a linkre kattintva olvashatod. Amíg a tészta pihen, állítsd össze a tölteléket. Vágd kockákra a krumplit, szedd rózsáira a...

Elkészítési idő: 65 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres
Darált húsos húsgombóc készítés különböző ízesítésse
Darált húsos húsgombóc készítés különböző ízesítésse

Darált húsos húsgombóc készítése Keverjük össze a hozzávalókat. Ha a tojás nagy, elég egy tojás is fél kg húshoz. Adjuk hozzá a beáztatott zsemlét, dolgozzunk össze a masszát, maj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Írta: Gelu Dóra
Tojásos májas szelet
Tojásos májas szelet

A májat kevés vízben megfőzzük,majd hagyjuk hűlni,felszeleteljük a főttojásokkal együtt és egy tálba tesszük.A hagymát és a petrezselyemzöldet apróra vágjuk és belekeverjük.Hozzá a...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Tünde
Máglyarakás
Máglyarakás

Felkarikázzuk a szikkadt kifliket. Összekeverjük a tejet a tojások sárgájával, 10 dkg cukorral, a vaníliás cukorral, és beleáztatjuk a felkarikázott péksüteményt. Az almát megtisz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk