-3 db főtt tojás
-1 evőkanál mustár
-só ízlés szerint
-bors ízlés szerint
-3/4 kanál citromlé
-30 ml napraforgó olaj
-75 ml víz
A tojásokat főzzük ,hűtjük, összevágjuk
-egy Botmixer mérőpoharába mindent belerakunk
-elkezdjük a botmixerrel összekeverni amíg nem lesz sima szép fényes a majonézünk
-a felhasználásnál ha még marad a hűtőben 3-4 napig fel lehet használni
Először készítsd el a samosa tésztát, aminek a receptjét a linkre kattintva olvashatod. Amíg a tészta pihen, állítsd össze a tölteléket. Vágd kockákra a krumplit, szedd rózsáira a...
Elkészítési idő: 65 perc Nehézség: KönnyűDarált húsos húsgombóc készítése Keverjük össze a hozzávalókat. Ha a tojás nagy, elég egy tojás is fél kg húshoz. Adjuk hozzá a beáztatott zsemlét, dolgozzunk össze a masszát, maj...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA májat kevés vízben megfőzzük,majd hagyjuk hűlni,felszeleteljük a főttojásokkal együtt és egy tálba tesszük.A hagymát és a petrezselyemzöldet apróra vágjuk és belekeverjük.Hozzá a...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűFelkarikázzuk a szikkadt kifliket. Összekeverjük a tejet a tojások sárgájával, 10 dkg cukorral, a vaníliás cukorral, és beleáztatjuk a felkarikázott péksüteményt. Az almát megtisz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű