-25 dkg mascarpone
-2 tasak vaníliás cukor
-3 evőkanál rumaroma ( de el is hagyható)
-150 ml hideg feketekávé
-150 ml tejszín
-3 evőkanál porcukor
-poharanként 3-4 babapiskóta
-díszítéshez tortadara, vagy reszelt étcsoki
( én még rumos meggyet is szórtam a tetejére )
A mascarponéhez keverd hozzá a rumaromát, a vaníliás cukrot, és adj hozzá fél deci hideg feketekávét
-. A tejszínt a 4 evőkanál porcukorral verd kemény habbá, majd keverd össze a mascarponés-kávés krémmel.
-Egy mélyebb tálkába öntsd a maradék kávét és áztasd puhára benne a 2-3 darabra tört babapiskótákat.
Az üvegpoharat béleld ki a piskótával, kanalazz rá 1-2 evőkanál krémet, majd jöhet még egy piskótaréteg, és a tetejére ismét krém. Kész is!
-A tiramisut kis időre tedd a hűtőbe! Fogyasztás előtt szórd meg reszelt étcsokival – ízesített étcsokival is finom.( én rumos meggyet is szórtam a tetejére )
A tojásokat enyhén verjük fel. A lisztet és a porcukrot szitáljuk össze a szódabikarbónával. A kikristályosodott mézet olvasszuk fel. A sütés előtti napon állítsuk össze a tésztát,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hideg kókuszsírt összemorzsoljuk a liszttel, majd hozzáadunk 6 dkg eritritet, 1 db tojást, a joghurtot és a sütőport. Egynemű tésztává gyúrjuk, majd legalább egy óráig a hűtőben...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A kókusztejet öntsd egy vastag aljú lábasba, és melegítsd fel. 2. Csomómentesen keverd el benne a kakaóport, végül az eritritet is. 3. Igény szerint még édesítsd, ha szüks...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű