20 dkg gyümölcs
3 pohár natúr joghurt
3 pohár kefir
12 csapott evőkanál kristálycukor
1 cs. vaníliacukor
1 cs. étkezési zselatin ( 20- 25 g vagyis 2 evőkanál )
4 dl habtejszín( ne főzőtejszínt vegyünk)
2 csomag babapiskóta
( a jó minőségű babapiskótát vegyük meg , mert egyébként sosem puhul meg )
A joghurtot, kefirt, cukrot, vaníliacukrot, és a zselatint egy lábasba felmelegítem. Forralni nem szabad!
LEHŰTJÜK és beletesszük a felvert tejszínhabot, amivel összekeverjük.
A tortaforma alját babapiskótával kibéleljük.
Erre gyümölcsöt rakunk, majd óvatosan - nehogy a babapiskóta felússzon a massza tetejére - ráöntjük a masszát.
A tetejét gyümölccsel díszítjük.
1 órára hűtőbe rakjuk, utána fogyasztható.
A torta legfinomabb friss eperrel, amit vékonyan felszeletelünk, vagy málnával amit egészben rakunk rá.
a tojásfehérjét a kristálycukorral habbá verjük, a sárgáját a porcukorral kihabosítjuk, a kakaóport az olajjal elkeverjük. A tojásfehérje habhoz adjuk a tojássárgáját és az olajj...
Elkészítési idő:1. A kekszet összetörjük és vajjal, habbal együtt egy tálba tesszük, majd robotgéppel összedolgozzuk. Mikor összeállt egy sütőformába simítjuk. 2. A pudingot a cukorral és a te...
Elkészítési idő:Előkészítés: A kapcsos sütőformát (26 cm-es átmérőjű) kivajazzuk, lisztezzük. A sütőt előmelegítjük. Elkészítés: A hozzávalókat egy keverőedénybe tesszük, és kézi robotgéppel (d...
Elkészítési idő:A kekszet morzsoljuk durvára. Szerintem sokkal finomabb az alap, ha maradnak benne nagyobb, ropogós darabok, a vaj úgyis összefogja. A vajat olvasszuk meg és öntsük a morzsára. J...
Elkészítési idő: