Családireceptkönyv.hu

Joghurttorta sütés nélkül


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


-4 pohár gyümölcsjoghurt (125 ml)
-3 pohár habtejszín(200 ml)
-8 db lapzselatin
-24 db babapiskóta
-10 kanál cukor
-1 vanília puding
-700 ml kompót leve (a tetejére)

Elkészítés:


Beáztatom a zselatin lapokat jó bő hideg vízben
A joghurtokat jól kikavarom a cukorral.
A habtejszínt keményre verem .
Egy ringes tortaforma alját kirakom babapiskótával.
Leszűröm a zselatinról a vizet és odateszem a tűzre olvadjon fel (nem főzőm) ,és öszekevarom a cukros joghurttal ,ezután óvatosan hozzáadom a habtejszínt. és összekavarom.Felét ráöntöm a piskótákra,aztán ismét egy rend piskóta és a krém másik fele.
Megfőzöm a pudingot a gyümölcslében,kicsit hagyom hűlni és a tetejére öntöm,én egy villával körkörös mozdulatokkal kevergettem,így kicsit összevegyült a krémmel is és azért lett ilyen márványos .

Trükkök, tippek, praktikák:


Lehet a masszába gyümölcsöket is dobálni.

Joghurttorta sütés nélkül

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Torták,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Pavlova torta
Pavlova torta

A tojásfehérjét jó alaposan felverjük, félidőnél hozzáadjuk a cukrot és a fél vaníliarúd kikapart belsejét is, majd tovább verjük. Hozzáadjuk az étkezési keményítőt és az ecetet is...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar leggyorsabb csokitorta
leggyorsabb csokitorta

A cukort, az olvasztott vajat, a kakaóport, egy csipet sót és a vaníliakivonatot egy tálba öntjük, majd habverővel alaposan összekeverjük. Egyenként eldolgozzuk benne a to...

Elkészítési idő: 22 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Csokoládés túrótorta
Csokoládés túrótorta

A vajat megolvasztjuk és beleöntjük egy tálba, majd hozzáadjuk a lisztet, a cukrot és a sót. Miután a tésztát összeállítottuk, tegyük egy tortaforma aljába és süssük meg. Amíg a té...

Elkészítési idő: 1 óra 30 perc
Nehézség: Közepes
share
Írta: Tünde
Gesztenyés pàvaszem
Gesztenyés pàvaszem

piskótához a tojások sárgáját a cukor ¼ részével habosra keverjük. A maradék cukorral felverjük a fehérjét. A cukrot rögtön az elején beletesszük, így a habunk egy kicsit lágyabb,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk