Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Raffaello


Írta:

Elk. idő: 30
Adag: 6
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


--600 ml tej
- 2 csomag Aranka krém vaníliás pudingpor ( vagy bármely más hidegen elkészíthető vanília ízű pudingpor )
- 2 dl habtejszín ( Hulala )
- 2 vaníliás cukor
- 150 g kókuszreszelék
- 0,5 kg háztartási keksz

Elkészítés:


Hideg tejben elkeverjük a 2 csomag pudingport
- ha jó sűrű félretesszük
-felverjük a tejszínt majd a két krémet összekeverjük
- belekeverjük a kókuszreszeléket +a vaníliás cukrot
--A krémet 3 részre osztjuk.
---Egy mély, 24*34 cm-es tepsi alját háztartási keksszel kibéleljük vagy süti keretet használunk.
- Rákanalazzuk a krém harmadát, erre kerül még egy réteg keksz, még egy réteg krém, ismét keksz, majd az utolsó adag krém.
--Egy kevés kókuszreszeléket megpirítunk száraz serpenyőben, ezzel szórjuk meg a desszertet.
Hűtőszekrénybe tesszük, legalább egy éjszakára

Raffaello

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sütés nélküli ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Alíz
Csokipudingos kekszes süti
Csokipudingos kekszes süti

A pudingot a cukorral és 6 dl tejjel sűrűre főzöm. Folyamatos kevergetés mellett kézmelegre hűtöm, majd robotgéppel apránként a vajhoz keverem. A kekszeket tejbe forgatom, és egy k...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kitti
Mákosguba golyók
Mákosguba golyók

◾️A kekszet ledaráljuk és összekeverjük a mákkal. ◾️Hozzáadjuk az édesítőt valamint a mascarponét és összekeverjük a masszát. ◾️Kb. diónyi golyókat formálunk belőle és 1 órára hű...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Gyümölcsös Malakov-torta
Gyümölcsös Malakov-torta

A babapiskótát a kávéval meglocsoljuk és kb. 10 percig állni hagyjuk. A tejszínt keményt habbá verjük és betesszük a hűtőbe. A mascarponét a joghurttal, a cukorral és a vaníliás c...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Éva
Retró keksz-szalámi
Retró keksz-szalámi

A csokiszalámit érdemes egy nappal korábban elkészíteni, tálalás előtt jót tesz az édességnek a hűtőben történő pihenés, így az ízek összeérnek, és sokkal szebben tudod szeletelni....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk