--600 ml tej
- 2 csomag Aranka krém vaníliás pudingpor ( vagy bármely más hidegen elkészíthető vanília ízű pudingpor )
- 2 dl habtejszín ( Hulala )
- 2 vaníliás cukor
- 150 g kókuszreszelék
- 0,5 kg háztartási keksz
Hideg tejben elkeverjük a 2 csomag pudingport
- ha jó sűrű félretesszük
-felverjük a tejszínt majd a két krémet összekeverjük
- belekeverjük a kókuszreszeléket +a vaníliás cukrot
--A krémet 3 részre osztjuk.
---Egy mély, 24*34 cm-es tepsi alját háztartási keksszel kibéleljük vagy süti keretet használunk.
- Rákanalazzuk a krém harmadát, erre kerül még egy réteg keksz, még egy réteg krém, ismét keksz, majd az utolsó adag krém.
--Egy kevés kókuszreszeléket megpirítunk száraz serpenyőben, ezzel szórjuk meg a desszertet.
Hűtőszekrénybe tesszük, legalább egy éjszakára
◾️A kekszből egy közepes tepsibe lerakunk egy sort. ◾️A tejfölt az édesítővel, a vaníliás cukorral és a habfixálóval kikeverjük. ◾️A barackot szeletekre vágjuk. ◾️A tepsiben lév...
Elkészítési idő: 30 perc◾️A por édesítőt a keksszel és a kakaóporral összekeverjük. ◾️Hozzáadjuk a szobahőmérsékletű vajat és összemorzsoljuk. ◾️Mehet bele a tej is, de ne egyszerre tegyük bele, csak fo...
Elkészítési idő: 60 perc◾️Az alapanyagokat összegyúrjuk és vizes kézzel golyókat formázunk belőle (kb. dió nagyságúakat). ◾️A darált kekszet és a fűszert összekeverjük és beleforgatjuk a gombócokat. ◾...
Elkészítési idő: 30 perc