- 250 g teljes kiőrlésű, cukormentes Gullon keksz
- 25 g 1:4 por édesítő
- 1 csomag Dr. Oetker zero vanillin cukor
- 2 kanál cukrozatlan kakaópor
- 2 teáskanál mézeskalács fűszerkeverék
- 1 kanál rum
- 125 g margarin
- 50 ml tej
A forgatáshoz:
- 4 kanál teljes kiőrlésű cukormentes darált Gullon keksz
- 1 csipet mézeskalács fűszerkeverék
◾️Az alapanyagokat összegyúrjuk és vizes kézzel golyókat formázunk belőle (kb. dió nagyságúakat).
◾️A darált kekszet és a fűszert összekeverjük és beleforgatjuk a gombócokat.
◾️Akár rögtön is fogyaszthatjuk, de ha picit állni hagyjuk, szuperül összeérnek az ízek.
◾️A kekszet késes aprítógépben ledaráljuk. ◾️Hozzákeverjük a kakaóport és a sót. ◾️A vajat felolvasztjuk, hozzáadjuk a tejet, aromákat, az édesítőszert feloldjuk benne. ◾️A k...
Elkészítési idő: 30 perc1.) Azalapanyagoktat összegyúrjuk, ha szükséges cseppnyi hideg tejet adhatunk hozzá. 2.) Rudacskákat formálunk és csokimázban megforgatjuk.
Elkészítési idő: Fél óra-Egy hőálló magas falú tálba kezdjük sorakoztatni. -alulra egy sor kávés cukros tejbe mártott kekszet teszünk -.. 3 csokis pudingot 9 dl .tejben 6 kanál cukorral megfőzzük -...
Elkészítési idő: 30