- 250 g teljes kiőrlésű, cukormentes Gullon keksz
- 25 g 1:4 por édesítő
- 1 csomag Dr. Oetker zero vanillin cukor
- 2 kanál cukrozatlan kakaópor
- 2 teáskanál mézeskalács fűszerkeverék
- 1 kanál rum
- 125 g margarin
- 50 ml tej
A forgatáshoz:
- 4 kanál teljes kiőrlésű cukormentes darált Gullon keksz
- 1 csipet mézeskalács fűszerkeverék
◾️Az alapanyagokat összegyúrjuk és vizes kézzel golyókat formázunk belőle (kb. dió nagyságúakat).
◾️A darált kekszet és a fűszert összekeverjük és beleforgatjuk a gombócokat.
◾️Akár rögtön is fogyaszthatjuk, de ha picit állni hagyjuk, szuperül összeérnek az ízek.
Egy kisebb sütőformába teszünk egy sor kekszet, szorosan egymás mellé. A habtejszínt felverjük, a tejfölt és a joghurtot hozzákeverjük. A cukorral és a citromhéjjal ízesítjük. A zs...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHa nem elég lágy akkor még dzsemet tegyünk hozzá. A formázásnál a képzelet szab határokat. Golyókat formázunk és lecsorgatjuk csokival vagy kinyújtjuk, felkockázzuk és c...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűAz alap hozzávalóit kevés tejjel jól összegyúrjuk, ne legyen túl ragacsos a kész massza. A gesztenyés masszát egyenletesen egy tálca aljára vagy egy 20*30 cm-es tepsibe nyomogatj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször elkészítjük a narancsos réteget. Az edénybe beletöltjük a narancslevet, hozzáadunk 50 g cukrot és a keményítőt. Csomómentesre keverjük, sűrű krémmé főzzük, majd beleöntjük...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű