- 1 csomag datolya
- fél csomag mazsola vagy áfonya
- 1 ek. mogyoróvaj
- 2 ek. kakaópor
- kb fél csomag zabpehely ledarálva
Egy datolyát és mazsolát (vagy áfonyát) vízbe áztatjuk, majd a vízzel együtt leturmixoljuk. Beletesszük a mogyivajat, kakaóport és zabot. Végül golyókat formázunk a masszából.
1 nappal korábban beáztatjuk a csicseriborsót. A beáztatott csicserit leszűrjük, majd bő, sós vízben puhára főzzük. Ezalatt felszeleteljük a hozzávalókat, a hagymákat finomra, a...
Elkészítési idő: ~ 1 óra Nehézség: KönnyűA paradicsomot felaprítjuk, a paprikát megmossuk, kicsumázzuk, és azt is felaprítjuk. A vöröshagymát felkockázzuk. A szalonnát felkockázzuk, levágjuk a bőrről. Lassú tűzön megpir...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukkinit mosd meg, csepegtesd le, és vágd ujjnyi vastag karikákra. Ha szeretnéd, meg is pucolhatod, de nem szükséges. A joghurtot keverd simára a liszttel, a préselt fokhagymával...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVágd fel a tofut kicsi kockákra. Kb. 1 cm vastag legyen és 2-4 cm hosszú. Ezután itasd le papírral a nedvességet, amennyire lehet. Öntsd a szójatejet egy tálba. Egy másik edényb...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű