2 tojásfehérje, pici citromlé és 25 dkg porcukor.. fényesre keverve.
2 tojásfehérje, pici citromlé és 25 dkg porcukor.. fényesre keverve.
Először a vajat és a porcukrot dolgozzuk össze, utána a gesztenyemasszát, rumot, kakaót, darált kekszet és a tejet (előfordulhat, hogy pár evőkanállal több kell) is keverjük hozzá,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű2 -3 kanál cukrot tegyünk egy edénybe és lassú tűzön kezdjük felolvasztani, amikor kissé barnává válik engedjük fel, hideg tejjel. Folyamatosan kavargassuk, amíg a cukor el nem olv...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mascarponét habosra keverjük a cukorral, hozzáadjuk a vaníliás cukrot és a kókuszreszeléket, majd elkeverjük. A masszából vizes kézzel golyókat formázunk. Egy tálcára vagy nagy...
Elkészítési idő: Több mint 60 pe Nehézség: NehézA hideg habtejszínt verjük kemény habbá. A mascarponét keverjük habosra a cukorral és a vaníliakivonattal. Forgassuk bele a tejszínhabot is, akkor jó, ha egynemű a krém. A hi...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű