- 300 ml tej
- 50 g 1:4 édesítő
- 40 g kakaópor
- 200 g margarin
- 500 g cukormentes keksz
- 200 g darált dió
- rum vagy rumaroma ízlés szerint
◾️A tejet, az édesítőt, a kakaóport és a margarint sűrű sziruppá főzzük.
◾️A kekszet egy tálban összetördeljük (de ne daráljuk), majd hozzáadjuk a diót és a rumot/rumaromát.
◾️Ha kicsit hűlt a szirup, ráöntjük a kekszre és óvatosan összekeverjük.
◾️Két őzgerincformát folpackkal kibélelünk és egyenlően elosztjuk bennük a masszát.
◾️Pár órára hűtőbe tesszük, majd kifordítjuk a formából és a gerincek mentén felszeleteljük.
Elkészítés: Rajzoljunk 3 darab 22 cm átmérőjű kört sütőpapírra. Tegyünk kettőt egy tepsibe, a harmadikat pedig egy másikba. Verjük fel nagyon világossárgára és sűrűre a tojást, a s...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A hozzávalókat (a gyümölcsöt megpucolva és feldarabolva) tegyük turmixgépbe, és dolgozzuk össze jó alaposan! 2. Frissen tálaljuk: erdei gyümölccsel, tört dióval, kókusztejszínb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőtököt miután kihűlt összekeverem a többi hozzávalóval, majd golyókat formázok belőle és kókuszban meghempergetem. Jó étvágyat hozzá!
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszedolgozzuk a hozzávalókat, ízlés szerint édesítem eritrittel. Golyókat formázunk és megforgatjuk a porcukros kakaóporban. Hűtőbe!
Elkészítési idő: félóra Nehézség: Könnyű