- 3 kis tök volt és bizony elég sok lett belőle
---2 Tojás +
- 3 kanál liszt
-2 dl tejföl +só +bors
- liszt a panír előtti forgatásra
Nem zsemlemorzsával paníroztam hanem a tejfölt összekevertem a felvert tojásokkal + liszt+ só+ bors keverékével
Ebbe mártottam a tök szeleteket amiket előbb lisztben forgattam meg
Forró olajban megsütöttem ..Nagyon finom tavaszi újdonság ...
A sajtot lereszeljük, majd a sütőpapírral kibélelt tepsiben kis halmokat formázunk, pici ellapítjuk. A tetejüket megszórjuk fűszerekkel, magokkal. Előmelegített sütőben 180 foko...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűAz aranyszabály „Az egyik legkönnyebben betartható tipp, egyben aranyszabály, hogy egy kiló húshoz mindig egy jó 30 deka vöröshagymát adunk. Mindig. Mindegy, hogy egy marha- vag...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karfiolt szétszedjük kisebb részekre, majd forró vízben megfőzzük, amíg egészen puha nem lesz. Ha megpuhult, leszűrjük és egy tálba tesszük, adjuk hozzá a fűszereket, a sajtot, a...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA vajat a cukorral habosra keverjük. Egyenként beleütjük a tojásokat, mindegyikkel 1-1 percet keverve. Hozzáadjuk a többi anyagot és sima egynemű tésztává keverjük. A felmelegített...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű