1 kg húsos oldalas
személyenkénk legalább 2 közepes nagyságú burgonya
ahány burgonya annyi virsli
ugyan ,annyi bacon szelet
só,bors ,pikáns ketchup
az oldalast előre elkészitjük kb.1-2- órával befűszerezzük és hideg helyen pihentetjük
közben megpucoljuk a burgonyákat .kifurjuk és mindegyikbe egy -egy virslit dugunk,,kivül betekerjük egy-egy szelet baconnal ,fogvájóval rögzitjuk
egy tepsit kikenünk egy kevés zsiradékkal belehelyezzük az oldalast s körbe rakjuk a burgonyával...még azt a burgonyákat is bele helyezhetjük amit a burgonyából fúrtunk ki
pici vizet öntünk alá ,fóliával betakarjuk....kb.45 perc mulva levesszük a foliát és addig sütjük amég szép piros nem les
1. A hússzeleteket klopfoljuk ki, majd ízlés szerint sózzuk, és hagyjuk legalább egy fél órát állni. 2. A sajtot reszeljük le, majd hagyjuk egy kicsit száradni. Ezután keverjük ös...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst enyhén kiklopfolva, ízlés szerint megsózva, megborsozva egy teflon tepsibe egymás mellé fektetem, melybe izlés szerinti mennyiségbe öntöttem olajat vagy zsírt. (mi szeretjük...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű