1 kg húsos oldalas
személyenkénk legalább 2 közepes nagyságú burgonya
ahány burgonya annyi virsli
ugyan ,annyi bacon szelet
só,bors ,pikáns ketchup
az oldalast előre elkészitjük kb.1-2- órával befűszerezzük és hideg helyen pihentetjük
közben megpucoljuk a burgonyákat .kifurjuk és mindegyikbe egy -egy virslit dugunk,,kivül betekerjük egy-egy szelet baconnal ,fogvájóval rögzitjuk
egy tepsit kikenünk egy kevés zsiradékkal belehelyezzük az oldalast s körbe rakjuk a burgonyával...még azt a burgonyákat is bele helyezhetjük amit a burgonyából fúrtunk ki
pici vizet öntünk alá ,fóliával betakarjuk....kb.45 perc mulva levesszük a foliát és addig sütjük amég szép piros nem les
A húst fölszeleteljük kb 3-4 szeletre .Mustárt, étolajat, sót, őrölt borsot összekeverjük, és bepácoljuk vele a hússzeleteket. Pár órán keresztül pácoljuk, d...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz oldalast feldarabolom és fokhagymás sóval valamint ételízesítővel befűszerezem és a hűtőbe teszem minimum fél órára, de inkább több időre. A tepsit kiolajozom és beleteszem az o...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karaj darabot alaposan megmossuk és a hosszabbik oldalánál fogva oldalról bevágjuk, de nem vágjuk át teljesen, majd szétnyitjuk, mint egy könyvet. Elég vastag még hozzá, hogy ez...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A zsemlét beáztatom, majd kifacsarom. 2. Az apróra vágott hagymát olajon megdinsztelem. 3. Az összes hozzávalót (az olaj kivételével) jól összekeverem és vizes kézzel di...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz