1 kg húsos oldalas
személyenkénk legalább 2 közepes nagyságú burgonya
ahány burgonya annyi virsli
ugyan ,annyi bacon szelet
só,bors ,pikáns ketchup
az oldalast előre elkészitjük kb.1-2- órával befűszerezzük és hideg helyen pihentetjük
közben megpucoljuk a burgonyákat .kifurjuk és mindegyikbe egy -egy virslit dugunk,,kivül betekerjük egy-egy szelet baconnal ,fogvájóval rögzitjuk
egy tepsit kikenünk egy kevés zsiradékkal belehelyezzük az oldalast s körbe rakjuk a burgonyával...még azt a burgonyákat is bele helyezhetjük amit a burgonyából fúrtunk ki
pici vizet öntünk alá ,fóliával betakarjuk....kb.45 perc mulva levesszük a foliát és addig sütjük amég szép piros nem les
Elkészítés: Az oldalast hártyázzuk le vágjuk fel, majd fűszerezzük sóval és borssal. Ezután csomagoljuk alufóliába a húst, helyezzük tepsibe, majd öntsünk mellé vizet, és toljuk...
Elkészítési idő: kb 2 óra Nehézség: KönnyűKrumplifőzeléket gondolom mindenki tud készíteni, hiszen olyan egyszerű. Hozzávaló: 5-6 burgonya 2-3 babérlevél só csipet cukor 1 ek. liszt tejföl...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A lencsét megpucoljuk, megmossuk és főzés előtt 2-3 órával hideg vízben beáztatjuk. A többi zöldséget is megpucoljuk és kockára vágjuk. 2. A füstölt csülköt kockára daraboljuk,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zsiradékban a szalonnát megpirítjuk, hozzáadjuk a hagymát, és együtt tovább pirítjuk. Hozzáadjuk a csíkokra vágott húst. Sóval, borssal, ételízesítővel, fokhagymával íze...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Nehéz