6 szép egész csirkecomb
-Töltelék
-1 fej hagyma
-15 dkg sonka
-2 főtt tojás
-2 nyers tojás
-só.bor,egy kávéskanál pirospaprika
1 szelet áztatott fehér kenyér
( aki szereti lehet gombát vagy csirkemájjal is késziteni)
a csirkecombokat előkészitjük
-e rövidebb csontot eltávolitjuk a combból
-a hagymát kicsit olajon megfonyasztjuk
-a sonkát + főtt tojást felkockázzuk
-az áztatott kenyeret kicsavarjuk
-mindent összekeverünk és a combokat megtöltjük
-hústűval meg tűzzük hogy ne tudjon kifolyni a töltelék
-kevés olajat töltünk a tepsibe s erre helyezzük a combokat, tetejét is megkenjük kevés olajjal + megszorjuk fűszerkeverékkel
-foliával letakarjuk és közepes tüznél sütjük
-30 perc után a foliát eltávolitjuk és még sütjük amig szép piros nem lesz kb. 20 perc
-burgonypürével tálaljuk
A csirkemellett olajon megsütjük, fűszerezzük és felöntjük 1 dl vízzel, hogy párolódjon. Csomómentesre keverjük a szószt, ráöntjük a csirkére és tovább sütjük, míg be nem sűrűsöd...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA húst megmossuk, leszárogatjuk. Utána egyenként lapjában bevágjuk és kihajtjuk, hogy egyenletes vastagságú, nagyobb nyitott szeletet kapjunk. Ezután kb. fél centi vastag, téglalap...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet vékony csíkokra vágjuk megsózzuk, megízesítjük őrölt borssal. Kevés olajon wokban fehéredésig sütjük, majd kivesszük a wokból. A fennmaradó olajban megpároljuk a...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA csirkecombot miután bőrüket lehúztuk, a fogónál kettévágjuk. Egy széles lábasban az olajat kissé megforrósítjuk, majd a húst körös-körül megpirítjuk rajta. A szójaszósszal megloc...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű