-50 dkg kockára vágott sertéscomb vagy lapocka
-1 kg zöldbab (mélyhűtött is lehet)
-3 gerezd fokhagyma
só,bors
-pirospaprika
-1 dl paradicsom püré
-1 vöröshagyma
-1 teáskanál őrölt kömény
-leveskocka
-pirosarany
-tejföl
A megtisztított zöldbabot 3-4 cm-es darabokra vágjuk, enyhén sós vizben puhára főzzük, és alaposan lecsepegtetjük.
- 3 evőkanál olajon 1 fej nagyon apróra vágott vöröshagymát megpiritunk teszünk bele pirospaprikát és a felkockázott húst
- felengedjük vizel ,hogy ellepje
+1 leveskockát+a zúzott fokhagymát
-1 kávéskanál őrölt köményt
-paradicsompürét
-kevés pirosaranyat
-só
-fedő alatt 3/4 -ig puhára pároljuk
-ezután adjuk hozzá a zöldbabot
-ha megpuhult aki szereti tejföllel tálaljuk
.
A szarazbabot puhara fozzuk sos vizben Utana,botmixerrel pepesitjuk,es potoljuk a megfott bab levevel Keves olajon 2 cikk fokhagymat uvegesre parolunk,es hozza tesszuk a liszt...
Elkészítési idő: 2 ora Nehézség: KözepesA sütőt előmelegítjük 180 fokra. A fokhagymát megpucoljuk és felaprítjuk. A hagymát meghámozzuk és vékonyan felszeleteljük. A hagymát, fokhagymát és a kakukkfüvet az olajban, egy...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A káposzta levéből egy pohárnyit féreteszünk, majd egy kis vízzel átöblítjük, kinyomkodjuk a káposztát. 2. A sertésoldalast a csontok mentén feldaraboljuk. 3. Egy nagy (4 lite...
Elkészítési idő: 160 perc Nehézség: Közepes: Egy tálba összekeverem a tejet a grízzel és félreteszem 2-3 órát állni. Egy tálban kikeverem a vajat a tojássárgájával és a cukorral, egy másikban pedig felverem a tojásfehérjéke...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű