-50 dkg kockára vágott sertéscomb vagy lapocka
-1 kg zöldbab (mélyhűtött is lehet)
-3 gerezd fokhagyma
só,bors
-pirospaprika
-1 dl paradicsom püré
-1 vöröshagyma
-1 teáskanál őrölt kömény
-leveskocka
-pirosarany
-tejföl
A megtisztított zöldbabot 3-4 cm-es darabokra vágjuk, enyhén sós vizben puhára főzzük, és alaposan lecsepegtetjük.
- 3 evőkanál olajon 1 fej nagyon apróra vágott vöröshagymát megpiritunk teszünk bele pirospaprikát és a felkockázott húst
- felengedjük vizel ,hogy ellepje
+1 leveskockát+a zúzott fokhagymát
-1 kávéskanál őrölt köményt
-paradicsompürét
-kevés pirosaranyat
-só
-fedő alatt 3/4 -ig puhára pároljuk
-ezután adjuk hozzá a zöldbabot
-ha megpuhult aki szereti tejföllel tálaljuk
.
A rizst ételízesítővel, őrölt borssal fűszerezett vízben puhára pároljuk (ha teszünk bele egy fél zöld paprikát, még finomabb ízt kapunk). A karfiolt rózsákra szedjük és sós vízben...
Elkészítési idő: 1.5 óra Nehézség: KönnyűA káposztát lereszelem, megpárolom, pirítom. Serpenyőben megpirítom a rizst, félig megfőzöm. Megdinsztelem a hagymát, a húst fehéredésig pirítom, kis vízzel felöntöm , sóval , bo...
Elkészítési idő: kb. 1 óra Nehézség: KönnyűA meghámozott és felaprított hagymát az olajon megfuttatjuk. Az apró kockákra darabolt húst rádobjuk és kissé megpirítjuk. Felengedjük 3 dl vízzel és a MAGGI Tésztás fortélyok Milá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFelhevített olajon, megpirítom a hagymát. Leveszem a tűzről és egy csapott evőkanál pirospaprikával elkeverem. Hozzáadom a felvágott paprikát és visszateszem a tűzre. Teszek bele p...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: Könnyű