Családireceptkönyv.hu

Lekváros csirke


Írta:

Elk. idő: 1 óra
Adag: 1
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1,5 csirkemell
4 ek ketchup
4 ek olívaolaj
2 ek méz
4 ek baracklekvár
tariyake szósz
1 kk fahéj
1 kk fokhagymapor

bors
étkezési keményítő -végén kell a szósz sűrítéséhez

Elkészítés:


Csirkemellet felszeletelni,sózni,borsozni. A tepsibe olajat öntünk. Hozzávalókból szószt készítünk,belemártjuk a húst és a tepsibe tesszük egymás mellé. Lefedve sütjük 180 fokon 40 percig. Szósz nagy részét kiszedjük és keményítővel besűrítjük.

Trükkök, tippek, praktikák:


Rizzsel,húsok alá hagyma karikával is finom.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Pácolt sült csirkecomb
Pácolt sült csirkecomb

A combokat letisztítom, majd folyó víz alatt alaposan le mosom, egészben, vagy ketté vágva tálba rakom, sózóm, borsozom kevés Vegetát szórok rá,hozzá öntöm az olajat a csapott evő...

Elkészítési idő: 15-perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Éva
Fokhagymás csirkecomb
Fokhagymás csirkecomb

A húst megmossuk, kettőbe vágjuk, hogy külön legyen az alsó- felső része. A zúzott fokhagymát és a gyömbért 0,5 dl olajba keverjük és rákenjük a húsokra, fűszerezzük. A zöldségeket...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Mustáros csirkemell
Mustáros csirkemell

Felcsíkozzuk a csirkemellet, nagyobb szeletekre vágjuk a hagymát, majd az utóbbit megpirítjuk olajon. Hozzáadjuk a csirkemellet, amelyet fehéredésig sütünk. Amikor átsült, felöntj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk