Tök
Hagyma
Paprika, paradicsom
Kapor
Olaj
Liszt
Ecet
Só, bors
Pirispaprika
Cukor
Tejföl
Vegeta / leveskocka
Hagyma apróra, olajon pirítgat.
Bele pirospaprika, majd a paradicsom és paprika, só, bors. Főz egy kicsit.
Bele a tök, kapor, vegeta/leveskocka, só, bors. Víz. Főz.
Tejfölös habarást kever, bele zutty.
Pici ecet, cukor.
Kóstol, utána ízesít, megeszi. :-)
később
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szalonnát felaprítjuk és kisütjük a zsírját. A szalonnadarabokat kiszedjük és a zsírban megpirítjuk a felaprított hagymát és a paprikát. A répát is apróra vagdossuk, hozzákeverjü...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA mélyhűtött spenótot felengedjük abban a lábosban, amiben később főzni fogjuk. Hozzáöntjük a tejet és a búzadarát. Sóval, reszelt fokhagymával és frissen reszelt szerecsendióval í...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű