Tök
Hagyma
Paprika, paradicsom
Kapor
Olaj
Liszt
Ecet
Só, bors
Pirispaprika
Cukor
Tejföl
Vegeta / leveskocka
Hagyma apróra, olajon pirítgat.
Bele pirospaprika, majd a paradicsom és paprika, só, bors. Főz egy kicsit.
Bele a tök, kapor, vegeta/leveskocka, só, bors. Víz. Főz.
Tejfölös habarást kever, bele zutty.
Pici ecet, cukor.
Kóstol, utána ízesít, megeszi. :-)
A megtisztított sárgarépát és a sütőtököt felteszünk forrni sós vízben. A felkockázott szalonnát kevés olajon lesütjük,hozzáadjuk a kockára vágott hagymát,amit üvegesre párolunk.E...
Elkészítési idő: 1,5 Nehézség: KözepesA vöröshagymát apróra, a kolbászt karikára vágom. Az olajon üvegesre pirítom a hagymát, majd a kolbászt dobom bele, végül a vajbabot kicsit egybe dinsztelem. Befűszerezem és fel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz olívaolajon a halszelet mindkét oldalát átsütjük, majd néhány perc alatt lefedve puhára pároljuk. A főzőedényből kivesszük, és melegen tartjuk. A visszamaradt zsiradékra tesszü...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűAhogyan én készítem: A kelkáposztát felszeletelem 1,5 cm-s csíkokra,vagy kockára .Vizet engedek rá,hogy épp ellepje.Egy fél vöröshagymát,2-3 gerezd fokhagymát,sót,borsot,vegetát,...
Elkészítési idő: Fél óra Nehézség: Könnyű