Tök
Hagyma
Paprika, paradicsom
Kapor
Olaj
Liszt
Ecet
Só, bors
Pirispaprika
Cukor
Tejföl
Vegeta / leveskocka
Hagyma apróra, olajon pirítgat.
Bele pirospaprika, majd a paradicsom és paprika, só, bors. Főz egy kicsit.
Bele a tök, kapor, vegeta/leveskocka, só, bors. Víz. Főz.
Tejfölös habarást kever, bele zutty.
Pici ecet, cukor.
Kóstol, utána ízesít, megeszi. :-)
A kelkáposztát összevágjuk, megfőzzük, az első levet leöntjük róla.Meleg vízben visszatesszük főni, belekeverünk köménymagot, fokhagymát,sót, cukrot és borsikafüvet.Pár percnyi főz...
Elkészítési idő: 1 óra- Étolajat hevítünk egy lábasban. Mikor forró, ráöntjük a friss, vagy mirelit zöldborsót és kicsit pirítsuk meg, forgassuk át a forró olajon. - Ezután öntsük fel a vízzel, ad...
Elkészítési idő: 30 percAz apróra vágott hagymát az olajon megpirítjuk, majd a felkockázott paprikát is hozzáadjuk. Ezután beletesszük az apróra vágott paradicsomot és a zúzott fokhagymát is. Kicsit pirít...
Elkészítési idő: 30 pec