600 g csirkemellfilé
1 fej vöröshagyma
5 paradicsom
250 g sajt
4 evőkanál majonéz
ízlés szerint só
¼ teáskanál bors
Vágjuk fel vékony szeletekre a csirkemellet és mindkét oldalát klopfoljuk ki egy kicsit. Közben melegítsük elő 200 fokra a sütőt és a csirkemell szeleteket helyezzük egy sütőpapírral bélelt tepsibe. Sózzuk, borsozzuk, majd kenjük meg majonézzel.
Vágjuk apró kockákra a hagymát, majd szórjuk a hús szeletek tetejére, amire tegyünk karikára vágott paradicsomot.
Végül szórjuk meg sajttal a tetejét és mehet a sütőbe. Körülbelül 20 perc alatt kész.
A csirkét kis, vékony szeletkékre vágjuk. A tepsi aljára olívaolajat öntünk. A csirkeszeletek mellé sajtszeleteket teszünk és az egészet két-két szelet baconbe tekerjük. Előmelegít...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűNagyobb serpenyőben kevés zsiradékon a szalonnát kisütöm, benne megdinsztelem a vöröshagymát, a fokhagymát, majd a csirkemellet fehéredésig magas hőfokon átpirítom. Meghintem kevés...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet mosd meg, és vágd kisebb kockákra vagy csíkokra. Hevíts kevés olajat, és dobd rá a felaprított hagymát, majd pirítsd meg. Rakd rá a húst, és fehéredésig kevergesd. S...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűElkészítés: A csirkemellet kisebb szeletekre, csíkokra vágjuk, sózzuk. Egy tálba beletesszük a bundázáshoz valókat (liszt, só, tojás, olaj, sütőpor), és a vízzel felöntve sűrű m...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű