600 g csirkemellfilé
1 fej vöröshagyma
5 paradicsom
250 g sajt
4 evőkanál majonéz
ízlés szerint só
¼ teáskanál bors
Vágjuk fel vékony szeletekre a csirkemellet és mindkét oldalát klopfoljuk ki egy kicsit. Közben melegítsük elő 200 fokra a sütőt és a csirkemell szeleteket helyezzük egy sütőpapírral bélelt tepsibe. Sózzuk, borsozzuk, majd kenjük meg majonézzel.
Vágjuk apró kockákra a hagymát, majd szórjuk a hús szeletek tetejére, amire tegyünk karikára vágott paradicsomot.
Végül szórjuk meg sajttal a tetejét és mehet a sütőbe. Körülbelül 20 perc alatt kész.
Először a gombát,piros kaliforniai paprikát, fenyőmagot és a hagymát olivaolajon átfuttattam, utána a sózott,csíkokra vágott csirkemellet adtam hozzá,kérgesre sütöttem, megszórtam...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA vajon megpirítom a kockára vágott csirkemellet, megszórom őrölt szerecsendióval, borssal, sóval és puhára párolom. Amikor megpuhult hozzáadom a kukoricát és azzal párolom tovább,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkét megmossuk és kívül-belül befűszerezzük a fűszersóval. 30 percig pihentetjük. A fokhagymát áttörjük és összekeverjük az olajjal. Fogunk egy tepsit, öntünk bele 2 dl viz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkét részeire bontjuk. Ha nem szeretjük a far-hát részt, akkor azt eltehetjük későbbre a fagyasztóba, esetleg a mellcsonttal együtt, húslevesbe nagyon jó lesz. Egy tepsibe b...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű