menu

Családireceptkönyv.hu

Sajtchips


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 csésze szénhidrát csökkentett liszt
1 csésze reszelt sajt (Cheddar vagy bármilyen más intenzív ízű sajt)
4 kanál hideg vaj (feldarabolva)
2 kanál hideg víz

Elkészítés:


Elkészítés: a sütőt előmelegítjük 180 fokra. A vajat, sajtot és lisztet aprítógépbe tesszük, és összedolgozzuk. Ebből darabos massza lesz, nem kell megijedni. Ezután hozzátesszük a vizet és továbbkeverjük. A masszát 15 percre a hűtőbe tesszük. Utána sütőpapíron kinyújtjuk 3-4 mm vastagra, megsózzuk, felszeleteljük. A tetejét megszurkáljuk villával, és 10-15 perc alatt készre sütjük.

Trükkök, tippek, praktikák:


Gita Fekete rp

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sós sütik,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Ildikó
Kelesztés nélküli pogácsa
Kelesztés nélküli pogácsa

A langyos tejfölös tejben felfuttatjuk az élesztőt (picit habos lesz a teteje). Ebben elkeverjük a többi hozzávalót és a legvégén a liszttel összedolgozzuk. Nem kelesztjük, hane...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: SziSzi
Virslis Lábtörlő
Virslis Lábtörlő

A leveles tésztát kinyújtom vagy kitekerem attól függ milyet vettem.Megkenem ketchuppal.Hosszában ujjnyi vastag csíkokat vágunk úgy,hogy a széleinél hagyjunk legalább 2-3 cm-t.Bele...

Elkészítési idő: kb 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Tekercs - Húsos-sajtos buci
Tekercs - Húsos-sajtos buci

1. A vízbe belemorzsoljuk az élesztőt, 10 perc alatt felfuttatjuk. 2. Egy tálba tesszük a lisztet, hozzáadjuk a sót, olvasztott margarint, tejet, a felfuttatott élesztőt, ízlés...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Chiamagos kréker
Chiamagos kréker

1.A chia magot a vízzel összekeverjük, majd kb. 1 órát hagyjuk, hogy megdagadjon és puding állagú legyen. 2.Ha letelt az idő, egy tálba rakjuk a többi hozzávalót, majd a vizet már...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk