1 csésze szénhidrát csökkentett liszt
1 csésze reszelt sajt (Cheddar vagy bármilyen más intenzív ízű sajt)
4 kanál hideg vaj (feldarabolva)
2 kanál hideg víz
Só
Elkészítés: a sütőt előmelegítjük 180 fokra. A vajat, sajtot és lisztet aprítógépbe tesszük, és összedolgozzuk. Ebből darabos massza lesz, nem kell megijedni. Ezután hozzátesszük a vizet és továbbkeverjük. A masszát 15 percre a hűtőbe tesszük. Utána sütőpapíron kinyújtjuk 3-4 mm vastagra, megsózzuk, felszeleteljük. A tetejét megszurkáljuk villával, és 10-15 perc alatt készre sütjük.
Gita Fekete rp
A langyos joghurtot,vizet,cukrot összekeverjük. Az élesztőt felfuttatjuk benne. Egy tálba szitáljuk a lisztet,közepébe tesszük a megkelt élesztőt,hozzáadjuk a vajat,a sót is és jól...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesTésztát gyúrunk az összetevőkből. Legalább fél órát hűtőben pihentetjük, majd kinyújtjuk. Tetejét megkenjük tojással és megszórjuk reszelt sajttal/köménymaggal. Felvágjuk, majd te...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűTészta hozzávalóit gyúrjuk össze! Nyújtsuk ki! Csíkozzuk fel (8 részre)! Ketchuppal megkenhető. Majd a virslit óvatosan a tésztába tekerjük! 170 fokon 20 percig készre sütjük.
Elkészítési idő: 1 Nehézség: Könnyű1. Az élesztőt pici cukorral felfuttatjuk, a megadott anyagokat összedolgozzuk, majd kb. fél órát kelni hagyjuk. 2. Gyúródeszkán ujjnyi vastagra nyújtjuk, kis pogácsaszaggatóva...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz