1 csésze szénhidrát csökkentett liszt
1 csésze reszelt sajt (Cheddar vagy bármilyen más intenzív ízű sajt)
4 kanál hideg vaj (feldarabolva)
2 kanál hideg víz
Só
Elkészítés: a sütőt előmelegítjük 180 fokra. A vajat, sajtot és lisztet aprítógépbe tesszük, és összedolgozzuk. Ebből darabos massza lesz, nem kell megijedni. Ezután hozzátesszük a vizet és továbbkeverjük. A masszát 15 percre a hűtőbe tesszük. Utána sütőpapíron kinyújtjuk 3-4 mm vastagra, megsózzuk, felszeleteljük. A tetejét megszurkáljuk villával, és 10-15 perc alatt készre sütjük.
Gita Fekete rp
A lisztet elkevertem a sütőporral, gyúródeszkára szitáltam, majd hozzáadtam a sót. Elmorzsoltam benne a margarint, majd a vízzeel elkevert ecettel együtt egynemű tésztává állíto...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa lisztet elmorzsoljuk a margarinnal..a tejben felfuttatjuk az élesztőt... a sonkát kis kockákra vágjuk...az anyagokat össze dolgozzuk és rúd formára alakítjuk...majd felszeljük..t...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű.. A töltelék : 3 tojás sárgáját, 3 evk lisztel és 1 doboz natúr joghurttal elkezdek főzni, amikor puding sűrűségű akkor, 1 evk mustárt, sót és borsot, és 15 dkg reszelt sajtot bel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet keverjük össze a sóval, majd adjuk hozzá a margarint és kezdjük el összemorzsolni. Amikor már kellően morzsalékos, adjuk hozzá a tejfölt és a tojást, majd gyors mozdulato...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű