1 rész kövérkés hús, 1 rész nyesedékes zsiradék, 1 rész máj, fűszerpaprika, bors, só, nyers ízlés szerint vöröshagyma.
A hozzávalókat összedaráljuk, 80 dkg-1 kg-os adagokban csepleszbe (bélbe) csavarjuk és 180-200 Celsius fokon kisütjük. Cseplesz hiányában ki lehet sülni alufóliába csomagolva is.
Fekete Edit
A hozzávalókat egy magas falú műanyag vagy porcelán edénybe mérjük, az egészet jól átkeverjük, majd mikrohullámú sütőtől függően, 700-750 W teljesítményre állítva 1 percig mikrózzu...
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: Könnyű--Felaprítjuk a hozzávalókat. A vöröshagymát , kolbászt karikázzuk, a bacont szeleteljük . A krumplit héjában megfőzzük. .kicsit hűtjük -A bacont a ,kolbászt ,a fokhagymá...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KözepesA palacsinta hozzávalóit belerakom egy turmixgépbe és összedolgozom. A palacsintasütőt alacsony lángon felhevítem (ha nem teflonos érdemes kókuszzsírral bekenni vékonyan), majd...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű