1 rész kövérkés hús, 1 rész nyesedékes zsiradék, 1 rész máj, fűszerpaprika, bors, só, nyers ízlés szerint vöröshagyma.
A hozzávalókat összedaráljuk, 80 dkg-1 kg-os adagokban csepleszbe (bélbe) csavarjuk és 180-200 Celsius fokon kisütjük. Cseplesz hiányában ki lehet sülni alufóliába csomagolva is.
Fekete Edit
A málnát megmossuk, néhány szemet félreteszünk a díszítéshez, a többit egy tálba tesszük a cukorral és robotgéppel pépesítjük. A habot felverjük, a málnát hozzákeverjük, majd a cit...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA tejet oda teszem forrni,mikor forr,beleteszem a van cukrot,és utána felverem a tojás fehérjét ,és kanállal beleszaggatom,a habot,mind két oldalát meg főzöm,picit aztán ki szedem,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA céklát megtisztítjuk, felaprítjuk, majd puhára főzzük, és pürésre daráljuk. Összeforraljuk a tejszínnel, szerecsendióval és sóval borssal ízesítjük. Hozzá adjuk az előáztatott...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű