1 rész kövérkés hús, 1 rész nyesedékes zsiradék, 1 rész máj, fűszerpaprika, bors, só, nyers ízlés szerint vöröshagyma.
A hozzávalókat összedaráljuk, 80 dkg-1 kg-os adagokban csepleszbe (bélbe) csavarjuk és 180-200 Celsius fokon kisütjük. Cseplesz hiányában ki lehet sülni alufóliába csomagolva is.
Fekete Edit
Elkészítés: MÓDSZER Adjunk hozzá kenyérlisztet, sütőport, szódabikarbónát, sót és joghurtot a tálba, és kezdjük el dagasztani a tésztát.Ha kemény, cseppentsünk hozzá egy kevés vi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA padlizsánokat megmosom és fogpiszkálóval körbe szurkálom. A gázrózsa köré alufóliát helyezek, hogy a lecsurgó lé ne égjen rá. Az égőkre platnit /vaslapot/ helyezek és rárakom sül...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, és még melegen krumplinyomóval áttörjük. Hozzáadunk 1 tk sót, 5 dkg vajat, a tojást, a lisztet, majd lágy tésztát gyúrunk belőle. A té...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűhttp://andi1976.gportal.hu/gindex.php?pg=30307987
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű