menu

Családireceptkönyv.hu

Sült májas


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 rész kövérkés hús, 1 rész nyesedékes zsiradék, 1 rész máj, fűszerpaprika, bors, só, nyers ízlés szerint vöröshagyma.

A hozzávalókat összedaráljuk, 80 dkg-1 kg-os adagokban csepleszbe (bélbe) csavarjuk és 180-200 Celsius fokon kisütjük. Cseplesz hiányában ki lehet sülni alufóliába csomagolva is.

Trükkök, tippek, praktikák:


Fekete Edit

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Pizzatészta / pasta per pizza
Pizzatészta / pasta per pizza

Egy tiszta felületen halmozd fel a lisztet a sóval összekeverve, és csinálj a közepén egy 15-20 centis mélyedést. Tedd az élesztőt és a cukrot a langyos vízhez, keverd össze villáv...

Elkészítési idő: 1 óra / 1 nap
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Gyöngyi
Legkrémesebb túrógombóc
Legkrémesebb túrógombóc

1. A tejet tegyük fel melegedni egy evőkanálnyi cukorral és a csipet sóval egy kisebb fazékban. Amikor már forr, akkor szórjuk bele lassan a kukoricadarát. Kis fokozaton, folyama...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Erika
Sajtos finomság
Sajtos finomság

Verjük fel mixerrel a tojásfehérjét kemény habbá, adjuk hozzá a reszelt sajtot és fűszerezzük. Vizes kézzel formázzunk kisebb golyókat belőle, majd a golyókat forgassuk a lisztbe....

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Melinda
BOLOGNAI RAKOTT KRUMPLI
BOLOGNAI RAKOTT KRUMPLI

A hagymát felkockázom, a zöldségeket lereszelem és kevés olajon együtt párolom. Hozzáadom a darált húst, sót, borsot, fűszereket és a fokhagymát, majd fehéredésig párolom együtt. E...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk