Pulykahús, savanyú káposzta, előfőzött bab,
A húst szokás szerint befűszerezzük, (delikát ételízesítő, bors)
Rátesszük a babbal összekavart savanyú káposztára.
Megszórjuk egy kis bazsalikom, és gyömbérrel.
Nem sok vizet öntünk rá, mert a káposzta enged. (fél pohár
Alufóliát teszünk rá, amit akkor veszünk le, amikor már majdnem teljesen jó a hús.
A dinnyét félbe vágjuk, kimagozzuk és meghámozzuk. A háromnegyedét felkockázzuk és botmixerrel pürésítjük, hozzáadjuk a többi hozzávalót és az egészet összeturmixoljuk. A maradék...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: KönnyűA leveles tészta közepére rakjuk a virsliket, amiket megkenünk mustárral, ráhalmozunk sült hagymát, erre a szeletelt sajtot, majd jó pár ecetes uborkával is megkínáljuk. A virslik...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet keverjük össze a sóval és a sütőporral, majd adjuk hozzá a vajat és kezdjük el összemorzsolni. Amikor már kellően morzsalékos keverjük hozzá a porcukrot, majd a villával...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paradicsomot és az uborkát megmossuk, a hagymát meghámozzuk. Nagyobb darabokra vágjuk a hozzávalókat (a kenyeret is) és egy tálban összekeverjük, megsózzuk. Összekeverjük a bal...
Elkészítési idő: 15perc Nehézség: Könnyű