Pulykahús, savanyú káposzta, előfőzött bab,
A húst szokás szerint befűszerezzük, (delikát ételízesítő, bors)
Rátesszük a babbal összekavart savanyú káposztára.
Megszórjuk egy kis bazsalikom, és gyömbérrel.
Nem sok vizet öntünk rá, mert a káposzta enged. (fél pohár
Alufóliát teszünk rá, amit akkor veszünk le, amikor már majdnem teljesen jó a hús.
A lisztet elkeverjük a sóval, a cukrokkal, a tojások sárgájával és a tejszínnel, hogy gyúrható tésztát kapjunk. Amikor a tésztát összegyúrtuk, ketté vesszük, aztán egyiket a másik...
Elkészítési idő:Először az élesztőt futtatjuk fel. Figyeljünk arra, hogy teljesen sima legyen, egy pici gumó se legyen benne. A lisztbe belekeverjük a sót, majd a közepébe mélyedést készítünk, és...
Elkészítési idő: