Pulykahús, savanyú káposzta, előfőzött bab,
A húst szokás szerint befűszerezzük, (delikát ételízesítő, bors)
Rátesszük a babbal összekavart savanyú káposztára.
Megszórjuk egy kis bazsalikom, és gyömbérrel.
Nem sok vizet öntünk rá, mert a káposzta enged. (fél pohár
Alufóliát teszünk rá, amit akkor veszünk le, amikor már majdnem teljesen jó a hús.
A sütőt 180 fokra begyújtjuk, egy-két sütőlemezre vagy tepsire sütőpapírt vágunk. A liszteket, kakaót, porcukrot, szódabikarbónát és a fűszereket alaposan elkeverjük. A vajat me...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz aszalt szilvát egy éjszakára vörösborba áztatjuk. Másnap a fahéjjal és a szegfűszeggel együtt 1 liter cukros, mézes vízben puhára főzzük, majd hozzáadjuk a vörösbort. Összet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vaníliás pudinggal fel kell főzni a tejet és belekeverni csomómentesre a gesztenyemasszát. Lehet rá rakni tejszínhabot, csokireszeléket, rumot pár cseppet. Lehet fogyasztani hide...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vízből és az ízesítőkből szirupot főzünk. Közben meghámozzuk a barackokat, és pépesre turmixoljuk őket. A pudingport is kikeverjük a joghurtokkal (csomómentesre). A sziruph...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű