Családireceptkönyv.hu

Pulykasült


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Pulykahús, savanyú káposzta, előfőzött bab,
A húst szokás szerint befűszerezzük, (delikát ételízesítő, bors)
Rátesszük a babbal összekavart savanyú káposztára.
Megszórjuk egy kis bazsalikom, és gyömbérrel.
Nem sok vizet öntünk rá, mert a káposzta enged. (fél pohár

Elkészítés:


Alufóliát teszünk rá, amit akkor veszünk le, amikor már majdnem teljesen jó a hús.

Pulykasült

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Kosár,tölteléknek.
Kosár,tölteléknek.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Márti
Forgácsfánk vagy csöröge
Forgácsfánk vagy csöröge

A lisztet elkeverjük a sóval, a cukrokkal, a tojások sárgájával és a tejszínnel, hogy gyúrható tésztát kapjunk. Amikor a tésztát összegyúrtuk, ketté vesszük, aztán egyiket a másik...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Így készül az igazi piacos lángos!
Így készül az igazi piacos lángos!

Először az élesztőt futtatjuk fel. Figyeljünk arra, hogy teljesen sima legyen, egy pici gumó se legyen benne. A lisztbe belekeverjük a sót, majd a közepébe mélyedést készítünk, és...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk