Családireceptkönyv.hu

Pulykasült


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Pulykahús, savanyú káposzta, előfőzött bab,
A húst szokás szerint befűszerezzük, (delikát ételízesítő, bors)
Rátesszük a babbal összekavart savanyú káposztára.
Megszórjuk egy kis bazsalikom, és gyömbérrel.
Nem sok vizet öntünk rá, mert a káposzta enged. (fél pohár

Elkészítés:


Alufóliát teszünk rá, amit akkor veszünk le, amikor már majdnem teljesen jó a hús.

Pulykasült

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Zellerkrém
Zellerkrém

A tojást főzd meg tíz perc alatt. Közben a hagymát vágd apróra, majd futtasd meg az olajon. Rakd rá a megtisztított, felkockázott zellert, és párold meg pár perc alatt. Ha szüksége...

Elkészítési idő: 10 perc, főzés:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Burgonyával rakott cukkini
Burgonyával rakott cukkini

A burgonyákat hámozás után 2 mm vastag karikákra vágjuk. (Erre a célra én egy éles, univerzális reszelőt használok, ami hullámosra vágja az uborkát, krumplit.) A cukkinikat héjastó...

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Meggy szósz tataházi
Meggy szósz tataházi

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Hűsítő káposztasaláta,
Hűsítő káposztasaláta,

A káposztát és a répát lereszeljük és egy tálba tesszük. A hagymát apróra vágjuk, a salátához adjuk és jól lesózzuk. A tejfölt, a majonézt és a mustárt összekeverjük, fűszerezzük,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk