Pulykahús, savanyú káposzta, előfőzött bab,
A húst szokás szerint befűszerezzük, (delikát ételízesítő, bors)
Rátesszük a babbal összekavart savanyú káposztára.
Megszórjuk egy kis bazsalikom, és gyömbérrel.
Nem sok vizet öntünk rá, mert a káposzta enged. (fél pohár
Alufóliát teszünk rá, amit akkor veszünk le, amikor már majdnem teljesen jó a hús.
A körtét meghámozzuk, kiszedjük a magjait, néhány vékony szeletet félrerakunk a díszítéshez, a többit kis kockákra vágjuk. Összekeverjük a cukrot a sóval. Egy lábasban megkarame...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat cukorral jól összekeverjük, hozzáadjuk a mazsola kivételével a többi hozzávalót. Jól összekeverjük. Mehet bele a mazsola. (esetleg el is hagyható, ha valaki nem szer...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA meggyet megmossuk, kimagozzuk. Egy mélyebb tálba mérünk minden hozzávalót, belekeverjük a meggyet és összeturmixoljuk. Ha szeretnénk, hogy még krémesebb legyen, akkor a kókus...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűElkészítése: A süti készítését a túrós töltelékkel kezdjük. A vaníliás pudingot megfőzzük. A tejből egy kevésben elkeverjük csomómentesre a pudingport, a többit felforraljuk. Te...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű