1 kgkisebb burgonya
3 ev. kanálolvasztott vaj
Toscana Kotányi fűszerkeverék
A burgonyát sós vízben héjában megfőzzük, majd megpucoljuk és egy nagyobb tálba tesszük. Hozzáadjuk a vajat és a fűszerkeveréket (a Toscana fűszerkeverék helyett szinte bármilyen, számunkra finom és kedves ízesítés használható, vagy akár friss zöldfűszerek is) és alaposan elkeverjük. Arra azért vigyázzunk, hogy a burgonya ne törjön szét.
A tepsit 190 fokra előmelegítjük, a burgonyát sütőpapírral kibélelt tepsire tesszük és 40-45 perc alatt készre sütjük.
20 perc elteltével a burgonyát megforgatjuk, hogy minden oldala szépen megsüljön.
◾️A meggyet kb. fél óráig szobahőmérsékleten tartjuk. ▪️Nem kell teljesen kiolvasztani. ◾️Hozzáadjuk az édesítőt, fűszereket, tejfölt, tejet és botmixerrel krémes elegyet készít...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyűőzgerinc formát alufóliával kibélelem és egyenletesen beletöltöm a csülköt fóliát ráhajtom , tepsibe vizet teszek és egy órát dusztolom a sütőbe majd hidegre teszem másnap kiborit...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A sütőt bekapcsoljuk 180 fokra. 2. A tojások fehérjét és sárgáját különválasztjuk. 3. A fehérjét kemény habbá verjük. 4. A sárgáját és a cukrokat összekeverjük, majd hozzá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A tészta alapanyagait összedolgozzuk, majd 1 órát pihentetjük. Vékonyra kinyújtjuk, pogácsákat szaggatunk belőle. Tojássárgájával megkenjük, előmelegített sütőben meg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű