Alapanyagok: 1 db. fácán kb. 1kg.
2 db. fehérrépa
3 db. sárgarépa
1 db. zeller
1 db. karalábé
1 db. hagyma
1 kis fej kelkáposzta
tárkony, bazsalikom, só
cérnametélt
Elkészítés: Óvatosan üss el szép nagy fácánt, úgy, hogy ne roncsold szét. Rosszabbik esetleg a „Tolbuchin Körúti” Nagycsarnokban vedd meg. Mondj el imát érte, hogy az égiek neked szánták.
Tisztítsd meg a fácánt, szed szét és utána csak az idő az úr. Legalább négy órát kell főzni, de nem fogjuk megbánni. Aranysárga színű és aromás leveshez jutunk. Íze páratlan a gastronómiában.
Elkészítés idő: Pucolással sac/kb. öt óra.
Forrón tálaljuk cérnametélttel. Igazi ünnepi leves.
Jó étvágyat kívánok !
2012. Szigetszentmiklós,
A margarint a porcukorral összekeverjük, majd kihabosítjuk.Ha felhabosodott, hozzáadjuk az őrölt vaníliát, lisztet, és a pudingport.20 grammos golyókat formázunk, majd szilikonos s...
Elkészítési idő:Összegyúrni, klasszikus húsdarálón a formán átnyomni, sütés előtt cukorral megszórni.
Elkészítési idő: