Családireceptkönyv.hu

Fácán leves


Írta:

Elk. idő: kb.5 óra
Adag: 3-4 fő
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


Alapanyagok: 1 db. fácán kb. 1kg.
2 db. fehérrépa
3 db. sárgarépa
1 db. zeller
1 db. karalábé
1 db. hagyma
1 kis fej kelkáposzta
tárkony, bazsalikom, só
cérnametélt

Elkészítés:


Elkészítés: Óvatosan üss el szép nagy fácánt, úgy, hogy ne roncsold szét. Rosszabbik esetleg a „Tolbuchin Körúti” Nagycsarnokban vedd meg. Mondj el imát érte, hogy az égiek neked szánták.
Tisztítsd meg a fácánt, szed szét és utána csak az idő az úr. Legalább négy órát kell főzni, de nem fogjuk megbánni. Aranysárga színű és aromás leveshez jutunk. Íze páratlan a gastronómiában.


Elkészítés idő: Pucolással sac/kb. öt óra.



Forrón tálaljuk cérnametélttel. Igazi ünnepi leves.

Jó étvágyat kívánok !






2012. Szigetszentmiklós,

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Almás máktorta
Almás máktorta

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tökfasírt
Tökfasírt

A hozzávalókat a zsemlemorzsa és az olaj kivételével összekeverjük. Pogácsákká formáljuk, beleforgatjuk a zsemlemorzsába és forró olajban kisütjük.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: vporban
Aszaltszilva leves
Aszaltszilva leves

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk