Alapanyagok: 1 db. fácán kb. 1kg.
2 db. fehérrépa
3 db. sárgarépa
1 db. zeller
1 db. karalábé
1 db. hagyma
1 kis fej kelkáposzta
tárkony, bazsalikom, só
cérnametélt
Elkészítés: Óvatosan üss el szép nagy fácánt, úgy, hogy ne roncsold szét. Rosszabbik esetleg a „Tolbuchin Körúti” Nagycsarnokban vedd meg. Mondj el imát érte, hogy az égiek neked szánták.
Tisztítsd meg a fácánt, szed szét és utána csak az idő az úr. Legalább négy órát kell főzni, de nem fogjuk megbánni. Aranysárga színű és aromás leveshez jutunk. Íze páratlan a gastronómiában.
Elkészítés idő: Pucolással sac/kb. öt óra.
Forrón tálaljuk cérnametélttel. Igazi ünnepi leves.
Jó étvágyat kívánok !
2012. Szigetszentmiklós,
csokimáz walden farm csokiöntet és kókuszreszelék
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1.Vegyünk egy 26 cm-es kerek, kapcsos tortaformát, és béleljük ki az alját sütőpapírral. 2.Olvasszuk fel a vajat, és törjük/daráljuk össze a kekszet. 3.Keverjük a vajat a kekszmo...
Elkészítési idő: 20+70 Nehézség: KönnyűEgy nagy tálban a felkockázott banánt az ívójoghurttal botmixer segítségével összeturmixoljuk. Felöntjük a porcukorral elkevert őszilével. A friss barackokat felkoc...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű2014 04 01
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű