menu

Családireceptkönyv.hu

Fácán leves


Írta:

Elk. idő: kb.5 óra
Adag: 3-4 fő
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


Alapanyagok: 1 db. fácán kb. 1kg.
2 db. fehérrépa
3 db. sárgarépa
1 db. zeller
1 db. karalábé
1 db. hagyma
1 kis fej kelkáposzta
tárkony, bazsalikom, só
cérnametélt

Elkészítés:


Elkészítés: Óvatosan üss el szép nagy fácánt, úgy, hogy ne roncsold szét. Rosszabbik esetleg a „Tolbuchin Körúti” Nagycsarnokban vedd meg. Mondj el imát érte, hogy az égiek neked szánták.
Tisztítsd meg a fácánt, szed szét és utána csak az idő az úr. Legalább négy órát kell főzni, de nem fogjuk megbánni. Aranysárga színű és aromás leveshez jutunk. Íze páratlan a gastronómiában.


Elkészítés idő: Pucolással sac/kb. öt óra.



Forrón tálaljuk cérnametélttel. Igazi ünnepi leves.

Jó étvágyat kívánok !






2012. Szigetszentmiklós,

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Kókuszkocka
Kókuszkocka

csokimáz walden farm csokiöntet és kókuszreszelék

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Mascarpone cheesecake
Mascarpone cheesecake

1.Vegyünk egy 26 cm-es kerek, kapcsos tortaformát, és béleljük ki az alját sütőpapírral. 2.Olvasszuk fel a vajat, és törjük/daráljuk össze a kekszet. 3.Keverjük a vajat a kekszmo...

Elkészítési idő: 20+70
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Banános őszibarackkrémleves
Banános őszibarackkrémleves

Egy nagy tálban a felkockázott banánt az ívójoghurttal botmixer segítségével összeturmixoljuk. Felöntjük a porcukorral elkevert őszilével. A friss barackokat felkoc...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Én
Én

2014 04 01

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk