6 tojás
25 dkg cukor
20 dkg liszt
8 ek. víz
1 cs sütőpor
sárgáját, lisztet, sütőport cukrot, vizet habosra keverjük.
fehérjét habként hozzákeverjük.
A piskótákat ugyanazon az elven készítjük el. A tojásfehérjét habbá verjük. A tojások sárgáját a cukorral és az olvasztott vajjal habosra keverjük. 2-3 lépésben hozzáforgatjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gesztenyét, kekszet, rumot a tejjel összedolgozzuk és egy kapcsos tortaforma (26 cm-es) aljába nyomkodjuk. A pudingokat a cukorral, tejben sűrűre főzzük. Ha langyosra hűlt, a ki...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA tortalaphoz a mákot 10 dkg cukorral megdaráljuk. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, hozzáadjuk a maradék cukrot, majd a tojások sárgát is. Ehhez (már kisebb fokozaton keverve)...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTegyük a mandarinokat egy edénybe, öntsük fel annyi vízzel, amennyi ellepi. Forraljuk fel, majd vegyük le az erősséget, főzzük addig, amíg a gyümölcsök puhák nem lesznek. Vegyük le...
Elkészítési idő: 35 perc+1 óra Nehézség: Könnyű