Amire 10 darabhoz szükségünk lesz:
• 1 banán
• lekvár (mi házi eperlekvárt választottunk, de tetszés szerint lehet bármilyen lekvár)
• mogyoróvaj
• 50 g keserű csokoládé
• 15 g kókuszolaj
Az elkészítés menete:
1. A banánt nagyjából 2 cm vastagságú karikákra vágjuk. Mindegyik belsejébe lekvárt teszünk
2. A banánkarikákat lekvárral töltjük és mogyoróvajba öltöztetjük. Sütőpapírral együtt egy tányérra helyezzük, hogy a bonbonok ne ragadjanak össze.
3. 2 órára a faygasztóba helyezzük.
4. Mikor a mogyoróvaj megdermed, szobahőmérsékletű csokoládéöntettel leöntjük a bonbonokat, melyet olvasztott csokiból és kókuszolajból előre elkészítettünk. Újra dermeszteni hagyjuk, ezúttal elég a hűtőben.
Az almát meghámoztam, felszeleteltem, felengedtem vízzel, ahogy Via írta "épphogy úszkáljanak benne a kockák". Ezután tettem bele egy kis cukrot, a kikapart vaníliamagokat, pár dar...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz epreket megmossuk, tisztítjuk, esetleg daraboljuk. majd az hozzávalóval együtt egy tálba tesszük. Kóstoljuk meg, mennyire szeretjük édesen! Én így pikánsabban kedvelem. De nagyo...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű