4 alma
4 répa
2 cékla
Az öntet elkészítéséhez
1 dl tejföl
1 csepp citromlé
só, bors
fokhagyma
mustár
pár csepp olíva olaj
Az ARC salátát (alma-répa-cékla) egy különleges, de mégis egyszerű saláta, mely nagyon egészséges.
Reszeld le vékony csíkokra az almát, répát, céklát (a cékla befogja a kezet, vigyázz vele)
Egy nagy tálba keverd össze őket, majd öntsd rá az öntetet.
Áztassuk be a lencsét 12 órára! Főzzük meg a lencsét a babérlevéllel és a leveskockával, vigyázzunk, hogy ne főjön szét; majd hűtsük ki! Vágjuk fel apró kockára a sárgarépát, a p...
Elkészítési idő: 3/4 óra Nehézség: KönnyűA majonézhez hozzáadom a citromlevet, a mustárt, a cukrot, a sót, végül a tejfölt. Elkeverem, majd hozzáadom a vékony csíkokra vágott lilahagymát. A krumplit meghámozva, apró ko...
Elkészítési idő: 1óra Nehézség: KönnyűLevétől lecsöpögtetjük a tonhalat és egy tálban kissé összetörjük. A főtt tojásokat villával hozzátörjük. Felkockázott vajat, tejfölt, mustárt keverünk bele. Sóz...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű1. Az almát meghámozzuk, félbehasítva a magházát kimetsszük, húsát egycentis kockákra vágjuk, ahogyan a párizsit (sonkát), az uborkát, a főtt tojást, a főtt burgonyát és sárgarépát...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Közepes