4 alma
4 répa
2 cékla
Az öntet elkészítéséhez
1 dl tejföl
1 csepp citromlé
só, bors
fokhagyma
mustár
pár csepp olíva olaj
Az ARC salátát (alma-répa-cékla) egy különleges, de mégis egyszerű saláta, mely nagyon egészséges.
Reszeld le vékony csíkokra az almát, répát, céklát (a cékla befogja a kezet, vigyázz vele)
Egy nagy tálba keverd össze őket, majd öntsd rá az öntetet.
A káposztát apróra vágjuk, vagy nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A répát és a hagymát is felaprítjuk és hozzákeverjük. A majonézt, a tejfölt, az ecetet és a fűszereket összedolgozz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMindent kicsire kell vágni. A bulgurt megfőzzük, a rizshez hasonlóan. egy villával összekavarod, hozzáöntöd a felvágott zöldségeket és leveleket, egy citrom levet kicsavarod, ráönt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zellert meghámozzuk és gyufaszál vékony csíkokra vágjuk Ecetes, cukros vízben kevés sóval megfőzzük, majd leszűrjük. Ha kihűlt, egy tál aljába helyezzük. Rétgegesen rátesszük a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított fácánt a zöldségekkel, sóval, borssal – annyi vízzel, hogy ellepje – feltesszük főni. A meghámozott burgonyát sós vízben megfőzzük. A megfőtt fácánt kicsontozzuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű