Hozzávalók:
4,5 dl víz
60 g paradicsom
5 dl húsleves alaplé
210 g kuszkusz
360 g sült csirkemell
60 g feta sajt
120 g aprított petrezselyem
800 g marinált articsóka (leszűrve)
1/4 teáskanál őrölt fekete bors
4 dl vizet és és a paradicsomot mikrózható tálba tesszük. 3 percig mikrózzuk, amíg a víz felforr. Letakarjuk és 10 percig állni hagyjuk, hogy a paradicsom megpuhuljon. Leszűrjük és felkockázzuk a paradicsomot. Félretesszük.
Fél dl vizet és a húslevet egy lábasba öntjük és felforraljuk. Belekeverjük a kuszkuszt. Lefedjük. A tűzhelyen lejjebb vesszük a hőfokot és lassú tűzön 8 percig főzzük, amíg meg nem puhul. Levesszük a tűzhelyről, leszűrjük és belekeverjük a paradicsomot és többi hozzávalót. Készen is vagyunk :-)
Ezt az ételt percek alatt össze lehet dobni, és közben nyugodtak lehetünk, hogy helyesen táplálkozun
Die Nudeln kochen und abkühlen lassen. In der Zeit Paprika, Zwiebel und Tomaten waschen und in kleine Stücke schneiden. Alles zusammen mit dem Thunfisch in einer Schale mischen....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk és olívaolajon megsütjük. Mikor elkészült papírtörlőre tesszük, hogy ne legyen olajos és hagyjuk kihűlni. A burgonyát felkockázzuk és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDen Reis im Salzwasser wie gewohnt kochen. Die Hühnerbrust je nach Größe in mit Brühe und Salz gewürztem Wasser kochen, bis das Fleisch gar ist. Bei mir dauerte es ca. 15 Minuten....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megmosott, meghámozott céklát finomra reszeljük, összekeverjük a szintén lereszelt almával, a fél citrom levével és kikapart húsával, a mézzel, egy kevés köménymaggal, valamint s...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű