Családireceptkönyv.hu

Egészségkímélő kuszkuszos, fetás csirke


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Hozzávalók:

4,5 dl víz

60 g paradicsom

5 dl húsleves alaplé

210 g kuszkusz

360 g sült csirkemell

60 g feta sajt

120 g aprított petrezselyem

800 g marinált articsóka (leszűrve)

1/4 teáskanál őrölt fekete bors

Elkészítés:


4 dl vizet és és a paradicsomot mikrózható tálba tesszük. 3 percig mikrózzuk, amíg a víz felforr. Letakarjuk és 10 percig állni hagyjuk, hogy a paradicsom megpuhuljon. Leszűrjük és felkockázzuk a paradicsomot. Félretesszük.

Fél dl vizet és a húslevet egy lábasba öntjük és felforraljuk. Belekeverjük a kuszkuszt. Lefedjük. A tűzhelyen lejjebb vesszük a hőfokot és lassú tűzön 8 percig főzzük, amíg meg nem puhul. Levesszük a tűzhelyről, leszűrjük és belekeverjük a paradicsomot és többi hozzávalót. Készen is vagyunk :-)

Trükkök, tippek, praktikák:


Ezt az ételt percek alatt össze lehet dobni, és közben nyugodtak lehetünk, hogy helyesen táplálkozun

Egészségkímélő kuszkuszos, fetás csirke

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar SPÁRGA SALÁTA RECEPT
SPÁRGA SALÁTA RECEPT

1. A fehér spárgát fejétől a végéig megpucoljuk, mindkét spárga fás végét levágjuk, 3 cm-es darabokra vágjuk és sós, cukros vízben főni tesszük. Főzővízbe egy kevés margarint teszü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Házi tormakrém
Házi tormakrém

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Céklasaláta
Céklasaláta

A céklákat alaposan megmossuk, majd meghámozzuk. Közepes lyukú reszelőn lereszeljük, tálba tesszük. A salottát hajszálvékony karikákra vágjuk, hozzáadjuka reszelt céklához. A vin...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajnalka
Sült karfiolos bulgursaláta
Sült karfiolos bulgursaláta

Összekeverjük a fehérborecetet, a fokhagymát, a mustárt, a cukrot, a sót és a borsot majd félretesszük. A bulgurt az olívaolajon kicsit megpirítjuk, felöntjük az alaplével, és puhá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk